| Gliganandreeateodora a întrebat:

As vrea sa ma sfatuiti daca se poate, in urma cu cativa ani eu cu x ne-am cunoscut intamplator pentru ca ne aflam in acelasi loc. Am inceput sa vorbim si sa tinem legatura, dar cu timpul am inceput sa-l indragesc tot mai tare pana am ajuns sa-l plac cu adevarat, tin sa mentinez ca toate fetele si-ar dori sa fie cu el. Dar, mi-am dat seama ca este un baiat care isi bate joc de fete, asa am auzit si l-am lasat. Dar, el mi-a demonstrat de 10000 ori ca-i place de mine, dar eu cand vorbeam cu el nici macar ce imi zicea nu eram atenta, iar acuma cand are iubita si i-am vazut simt ca mi se rupe sufletul ca stiu ca puteam fi in locul ei ca m-a asteptat foarte mult timp si doar acuma mi-am dat seama ce persoana buna ii. As vrea sa-l cuceresc, dar cand sunt in preajma lui mi se inmoie picioarele si nu sunt o fire timida, dar el ma face sa simt asta. Crede-ti ca ar fi bine sa ma bag peste relatia lui sau sa-mi vad de viata mea chiar daca asta ma va face sa sufar, cum ii mai bine?

Răspuns Câştigător
| Ritsuko a răspuns:

Treci peste, e urat sa te uiti mereu in spate, sa te gandesti la cat ai gresit si sa suferi in tacere.Mai bine consoleaza-te cu faptul ca ai gresit si totul s-a sfarsit. Daca ai incepe s-o iei in cealalta parte nu ai primi decat nisip in ochi.

3 răspunsuri:
| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Esti indragostita, o sa-ti dai seama tocmai cand o sa inceapa sa-ti placa de altcineva cat de in,, limba'' esti /ai fost dupa el. Parerea mea este sa-l lasi in pace, pentru ca daca te-ai baga peste relatie nu ar fi ok, cum ziceai puteai sa fii tu fata ti-ar fi placut sa se bage cineva

| bbu2eugen a răspuns:

Nu te baga in relatie tie ti ar place sa se bage alta? nup ...lasa l acum incearca sa ti vezi de viata ta si nu mai pune atat suflet pentru ca asa te demoralizezi.