Twilight-o poveste de dragoste dintre un vampir si o pamanteanca, o poveste minunata care sigur te va captiva, castigatoarea premiului mtv, a invins si filmul Avatar. Un alt film care merita vazut este A walk to remember -o poveste de iubire, cu un final la care sigur vei varsa multe lacrimi. Filmele le poti lua de pe filme regale.ro. Apropo twilight are 3 parti pana acum prima este twilight, a doua the twilight saga new moon a treia the twilight saga eclipse si urmeaza sa apara the twilight saga breaking dawn. Vizionare placuta! sper ca te-am ajutat.
Eurotrip- cred ca cea mai buna comedie pe care am vazut-o
What Happens in Vegas... (2008)- destul de bun, faze amuzante, dar e previzibil
St. Trinian's (2007) -Foarte fain acest film
My Sassy Girl-un film romantic, foarte frumos.
Premonition-un film psihologic cu un final neasteptat.
X-Men (2000)-daca iti plac SF-urile iti recomand acest film
Deci, te poti uita la "remember me". E bestial, joaca robert pattinson si are un sfarsit tragic... in fine
mai sunt si: a walk to remember, seven pounds, city of angels. Astea sunt drame. Nu te lua dupa inceputuri, mai ales la seven pounds, in film e vorba despre un tip care a omorat accidental 7 persoane si incearca sa ajute 7 persoane si la sfarsit isi da inima pentru o tipa de care s-a indragostit, tipa avand probleme cu inima. In fine... am auzit ca "the last song" e super fain, dar joaca miley cyrus, nu stiu daca esti fana (eu cel putin nu sunt, dar vreau sa vad cat de bine joaca in drame ).
si in rest, daca ai vazut twilight saga new moon sau eclipse... eclipse il ador pentru ca se saruta jacob (flebetsea mea) cu bella :X:X
oricum. good luck la gasirea unui film pe placul tau te-am pupat