| June20 a întrebat:

As vrea sa merg la un dermatolog. Sunt asigurata atat de la locul de munca, cat si de la master, dar cu toate astea nu am doctor de familie unde locuiesc acum, ci in orasul natal. Consultatiile sunt f scumpe si nu as mai vrea sa dau bani... exista vreo modalitate? Stiu ca imi pot muta dosarul, mai exista si alta? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ibaal a răspuns:

Eu am acelasi medic de familie de ani si ani de zile. Nu mai stiu ce cer. Insa,cred ca doar o copie a buletinuluihappy
Mie asta mi-a cerut cand l-am schimbat. Acum cu cardurile astea de sanatate nu mai e nevoie sa mergi cu tot istoricul medical si o mie de foi pentru ca deja sunt in sistem. Insa,alege cabinetul, ceva pe langa tine, sa ajungi usor cand ai nevoie si mergi. Spui ca vrei sa te inscrii pentru ca nu mai locuiesti acolo unde il ai pe actualul medic de familie si iti spune ce si cum, dar, sigur te inregistreaza pe loc happy

3 răspunsuri:
| Teo29 a răspuns:

Muta-ti dosarul ca sa beneficiezi si pe viitor de tratament, analize si consultatii gratuite.

Pentru moment poti consulta un dermatolog competent ( oricum la privat isi dau interesul mai bine ) si sa te tratezi.

Pune in balanta daca merita sa salvezi niste bani sau sa tratezi problema ta actuala.

| ibaal a răspuns:

Pai,doar atat!
Platesti sau mergi cu trimitere de la medicul de familie acolo au contract cu CAS pentru ca multi nu accepta la particular trimiterea, lesne de inteles. Vor banii cat mai repede, nu se mai incurca cu decontul casei.
Dar, schimba medicul de familie acolo unde stai acum si rezolvi o problema.

| June20 explică (pentru ibaal):

Multumesc mult! Si ca sa imi transfer dosarul stii cam ce ar trebui sa fac?

| ibaal a răspuns (pentru June20):

Eu am acelasi medic de familie de ani si ani de zile. Nu mai stiu ce cer. Insa,cred ca doar o copie a buletinuluihappy
Mie asta mi-a cerut cand l-am schimbat. Acum cu cardurile astea de sanatate nu mai e nevoie sa mergi cu tot istoricul medical si o mie de foi pentru ca deja sunt in sistem. Insa,alege cabinetul, ceva pe langa tine, sa ajungi usor cand ai nevoie si mergi. Spui ca vrei sa te inscrii pentru ca nu mai locuiesti acolo unde il ai pe actualul medic de familie si iti spune ce si cum, dar, sigur te inregistreaza pe loc happy