Off... Da, am trecut. E greu. Dar, dupa cum zici, nu prea te mai gândești la el. Deci, mare parte din problema e rezolvată. E un nesimtit dacă se poarta așa cu o fata. De ce te-ai mai lega de unul ca el? Ca sa îl uita si mai repede, fa o lista cu toate defectele lui si tot ce te enervează la el. Vei rămâne... OAU! Si apoi îți vei spune: cum a putut sa imi placa de un asemenea (hai sa vorbim frumos) PROST! sper ca te-em ajutat dar mi-ar plăcea o fundita
Pai daca te mintea ai facut foarte bine ca ai decis sa-l uiti. vezi poate mai poti reface relatia cu baiatul care te placea.
iar daca nu, nu-ti pierde speranta, exista si pentru tine un baiat care sa te merite cu adevarat. bafta
Ai procedat bine.Trebuie să îl cunoşti şi în realitate ca să îţi dai seama cum e el de fapt.De cele mai multe ori în relaţiile virtuale ajungi să-ţi faci o părere despre persoana cu care conversezi care nu corespunde cu ce e ea de fapt. Ajungi să o vezi cum vrei tu nu cum e ea în realitate.Cu cât v-aţi apropiat mai mult i-ai descoperit adevăratele intenţii: el nu vrea o relaţie serioasă ci numai o aventură.
Uite ce e si eu am trecut prin aceeasi poveste, el era din timisoara iar eu din gaesti oricum nu conteaza dar eram indepartati foarte mult. Mi-a cerut numarul de telefon iar eu ca o oarba i l-am dat. Am inceput sa vorbim, imi placea foarte mult sa borbesc cu el, evea o voce calda si scumpa, dar nu ma gandisem, desi avea 18 ani ca s-ar putea sa aiba prietena, eram pur si simplu indragostita de vocea lui nu puteam sa stau o zi fara sa nu il aud. Intr-o zi m-a intrebat daca mai sunt virgina, i-am raspuns si mi-acerut sa imi incep viata sexuala cu el, ca o sa vina sa ne intalnim ca vrea nebuneste sa ma vada. Cand mi-a cerut asta m-am speriat si nu am mai vrut sa vorbesc cu el, a trecut ceva vreme si intr-o zi pe messenger m-a intrebat ce mai fac, am zis foarte bine. Dupa asta mi-azis ca in timpul ce vorbeam cu el, avea deja o prietena si nu era asa cum credeam eu, stii aparentele inseala, iar el mi-a zis ca nu l-am cunoscut asa de bine, ca nu stiu de ce este in stare. M-am bucurat foarte mult ca nu am mai vorbit ca cine stie ce putea sa imi faca. L-am uitat, mi-am impus asta si am reusit.
Diorrus întreabă: