| Anamaria_4144 a întrebat:

as vrea sa-mi explice si mie cineva cu cele mai mici amanunte cum se face un filmulet pentru al pune pe youtube as vrea un filmulet de dragoste mai exact deci cum incep ce fac cu umaginile sau pozele ma rog ce o fo, melodia cum fac sh ce progame imi trebuie pls explicati cat se poate de clar... fundita pentru cine zice cel mai bine sh cine ma face sa inteleg big grinbig grinbig grinbig grinbig grinlove struck

2 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Poti folosi movie maker(il ai in calculator daca ai xp) sau cyberlink power director.Aman2 se aseamana la utilizare si nu e f greu.Mie imi place mai mult cyber.Mai intai trebuie sa tragi pozele in locul liber(iti dai tu seama care e). Apoi le asezi una cate una jos in bara aia(pentru cyber) sau in patratelele mari de jos(pentru movie maker, patratelele mici sunt pentru efecte pe care le gasesti sus in mijloc doar ca trebuie sa selectezi video effects.Si melodia la fel ca la poze.Nu e asa de greu de utilizat crede-ma, o sa te prinzi singura doar ca trebuia sa umbli pe acolo(scuze dar sunt cam obosita si nu mai am rabdare sa explic). Succes!

| Anamaria_4144 explică:

Ms mult oricum o sa incersk...pup