| Paraziti a întrebat:

BUNA as vrea sa-mi iau un telefon dar nu stiu ce sa aleg intre iphone 4 sau un htc? idei va rogtongue funda

9 răspunsuri:
| santy a răspuns:

Buna! iphone 4...eu am si sunt foarte multumit de el...sincer mi se pare mai complet.bafta

| chupyka a răspuns:

Eu zic un iPhone 4 e mai elegant, mult mai folositor si ai mai multe aplicatii tari pe el...ma rog asta e parerea mea

| OannaIly a răspuns:

Heei! Parerea mea este sa iti iei un HTC, deoarece ecranu i-phone-ului se strica repede.Asa am patit si eu.Am dat o gramada de bani pe el si mi-a tinut o luna.In fine...asta e parerea mea.

| R3B3ll a răspuns:

Eu iti recomand un HTC ca este mult mai rezistent decat un iphone 4 e bun si un iphone daca nu umbli sau sa spun asa il forjezi mult dar eu iti recomand un HTC

| medgirl a răspuns:

HTC-ul este mai rezistent,mai complet si cu mai multe posibilitati,acum depinde de model, dar daca pui pret pe estetica, poti alege iPhone-ul.

| santy a răspuns:

Ecranu oricarui telefon se strica daca nu ai o imbracaminte buna la el...pe mine ma tine perfect de mai mult de 6 luni nu am avut nicio problema din niciun punct de vedere.mi se par foarte bune amndoua dar are un plus iphone 4.alegerea ta! papa

| Oɴecѕѕα a răspuns:

Pai, avand in vedere ca i-phone 4 e mai bun, dar e si mai (sa zic "sensibil"? ) Are un ecran mai delicat, in acelasi timp fragil tongue. Eu consider ca HTC e mai potrivit. Depinde si varsta pe care o ai. Deciziia finala iți apartine. Nu cer fundita, daca tu nu consideri ca meritwinking.

| Paraziti explică:

Cred ca o sa-mi iau un HTC hd7tongueMultumes pentru raspunsuribig grin

| Daniel97 a răspuns:

Cel mai bine iti iei un HTC, sau un galaxy s 2, oricum nu iphone, iphone-urile sunt supraestimate, au un pret exagerat, si poti gasi un telefon mult mai bun decat iphone 4 la acelasi pret, sau chiar la unul mai mic.