E prietena ta, da? eu zic ca ar trebui sa o accepti asa cum esau daca chiar nu iti place chestia asata ar trebui sa o excluzi sa nu ii mai vorbesti asa ar durea.o cel mai tare si CRED ca s.ar schimba succes!
Daca e prietena ta ar trebui sa o accepti asa cum este ea, tu nu te-ai simpti prost daca ea ar vrea sa te schimbe pe tine? e cam ciudat, fiecare asculta ce vrea vorbeste cum vrea si are caracterul diferit, nimeni nu e la fel. toti suntem diferiti, tu ti-ai pus intrebarea daca ea vrea sa se schimbe? daca ei ii place cum e ea? daca vroia sa se schimbe sunt sigura ca o facea. Eu spun ca e bine sa o accepti asa cum e ea daca o iubesti .
Daca ai o prietena, inseamna ca iti place de ea, asa cum arata si cum gandeste. In timp, partenerii se pot modela unul dupa celalalt.
Nu are rost sa schimbi obiceiurile unui om. Daca ti-e prietena o sa te ia ca exemplu si o sa se schimbe, daca nu, rupe prietenia cu ea.
Buna
1)sa nu mai asculte manele?
e usor mai ales daca stati multa vreme impreuna...deci, in prezenta ei asculta doar genul de muzica care iti place tie, iar daca ea vrea tot manele spune-i ca tie nu iti mai plac
2)in ziua de azi, TOTI vorbim vulgar
pentru a o face sa nu mai vorbeasca vulgar nu stiu daca exista vreo solutie
3)sa nu mai critice oameni si sa nu mai rada de ei... pune-o sa fie in locul lor
sper ca te-am ajutat
Eu cred ca s-ar putea schimba. Eu personal m-am schimbat. Nu mai ascult manele de 4 ani nu mai injur de 1 an ( mai injur decat cand nervii ma depasesc) si la partea cu judecatul si criticatul o mai fac uneori, dar cand imi dau seama ca nu e bine ma opresc si ma controlez. Dar eu m-am schimbat, deoarece am avut un model; dar cu ea nu stiu cum sa fac