Pai daca ai 18 ani nu ar trebui sa fie o problema, ii explici ca poti si singura sa-ti porti de grija mai ales la varsta asta, insa banuiesc ca ai mai incercat. o poti "mintii", sa-i zici ca e ziua unei bune prietene si ca si-o face undeva la munte unde a inchiriat o cabana, eu stiu...
Aww :-s!
E cam grav sa mintim, poarta o discutie serioasa cu ea si bate un apropo despre asta! Poate o sa inteleaga!
Succes !
Atata iti spun, ca minciuna are picioare scurte. Nu te baza pe minciuni, pentru ca nu vor face decat sa inrautateasca situatia. Stiu ca tie ti se pare imposibil, dar daca intr-adevar vrei sa pleci, incearca sa ii dai argumente pro de ce ar trebui sa te lase. Incearca sa ii arati ca te-ai mai maturizat si arata-i ca esti responsabila. Poate nu are suficienta incredere in tine. Obiectivul tau este acum cel de a-i castiga increderea. Succes!
Pai i spui la mami tau ca daca e sa faci prostii sau asa le poti face si in accelasi oras.si pana la urma urmei ai 18 ani iti poti purta singura de grija. i spui ca daca vrei sa faci prostii le poti face oricand:p eu asa i spun la mami si merge treaba
Penaaaa1 întreabă: