Uite ce... eu nu am de gand sa iti spun sa iti schimbi stilul sau sa nu iti pese de parerile altora pentru ca stiu cat de tare te poate doare o singura bataie de joc fara a o pune la suflet. Se vede ca treci printr-o perioada grea si inteleg ca esti intr-un fel la rascruce de drumuri cu liceul dar incearca sa te apropii de oameni pe care ii consideri cat mai asemanatori cu tine (ca personalitate). Eu sunt a 9-a si eram foarte speriata pentru ca si eu sunt destul de retrasa dar sa stii ca daca ai putin noroc oamenii pe care ii vei dori langa tine se vor apropia singuri. Chiar daca poate nu esti prea vorbaret stai pe langa oamenii care iti plac, legaturile se fac de la sine.
Si in legatura cu "sinistrat" si "emo" incearca sa nu mai pui la suflet asa usor.( si daca reusesti, gaseste o modalitate de a te scapa de furie - practica un sport, cumpara-ti un sac de box, rupe hartii sau pur si simplu izoleaza-te intr-o cate buna care te reprezinta ) Sper ca te-am ajutat :*
De ce? de ce sa te gandesti mereu la ce spun alti? la ce cred alti? dc nu te gandesti o secunda la tine? la ce vrei tu, la scopurile tale, la familia ta? Fericirea ta conteaza? Idiotilor alora nu le pasa, tie trebuie sa-ti pese decat de tine si decat de cine merita, fi egoist! Impune-te nu asculta ce zic alti, ei ii vor raul, ai incredere in tine, in viata trebuie sa stii ce vrei, fi optimist, ajuta-te singur, nu eu, nu parintii tai nici macar alti useri de pe TPU nu te pot ajuta, te poti ajuta singur, ai grija de tine, si nu te mai gandii la viitor sau la altii, gandeste-te la prezent si la binele tau!
Sincer, cred c-ar trebui sa-ti schimbi stilul.Nimeni nu te acuza ca esti emo daca nu arati ca unul. Cel mai bine ar fi sa te apuci de sport sau sa-ti dezvolti o pasiune pe care o ai, nu se poate oricum ca toti sa te placa asa ca incearca sa-i respecti pe altii si sa fii cat mai sincer. In privinta fericirii, sa stii ca e foarte intermitenta si nesigura.Deci, lasa lucrurile sa se intample asa cum au ele chef.Si in plus, cred ca, cel mai important e sa te intelegi tu pe tine si nu cred ca poti.
Nu trebuie sa isi schimbe stilul pentru ca altii sa il placa, pentru ca atunci ar fi o prietenie superficiala. Daca el se place pe sine asa cum e, atunci fericirea este un lucru care depinde de el. Crede-ma ca stiu, nici eu nu am o "situatie" tocmai de invidiat.
Daca te imbraci altfel nu inseamna ca nu mai esti tu.Chiar el zice ca lumea-l face satanist sau emo, deci daca n-are nicio legatura cu asta ar trebui sa se schimbe.Si ca sa-si faca prieteni cel mai indicat ar fi sa fie vesel sau macar sa se prefaca, asta atrage mult oamenii, si dupa chiar o sa devina fericit.
butterflyyy întreabă: