Daca as fi eu, nu as mai continua sa ii dau prea multa atentie acelei persoane. Pentru ca personal, consider ca daca m-ar fi placut, nu m-ar mai fi ignorat. Altfel ar putea sa-si ia lumea in cap sau sa le spuna prietenilor si sa faca misto pe seama mea.
Daca tu esti cel indragostit de persoana respectiva, atunci te sfatuiesc sa nu-ti mai bati atat de mult capul. Nu cred ca fata asta mai merita atentie, poate sunt altele care te plac foarte mult in secret si tu nu-ti dai seama de asta. Mult succes, Dan (:
Msi wildcherry95! chiar asa am facut... nu prea i-am mai dat atentie.si adevarul ca fete as avea dar numi plac, mie unu imi plac asa astea mai simple :p adica nu-s sa aiba acel ceva ce-mi place mie.
Imi pare rau sa iti zic asta.dar Se Renunta! , parerea mea.cel putin. dar daca o sa continui o sa ajunga sa nu te mai abtge deloc in seama, sa te ingnore din ce in ce mai mult, si sa suferi, ceea ce nu e placut deloc. Mi s-a intamplat si mie asa ceva.chiar cu o prietena pe care o consideram o sora.Deci. Renunta ...si daca e ceva concret te va cauta ea. Bafta!
A). Nu stie ce sa faca[e timida ]
b). Chiar e buna ideea de renuntare.
c). Se vorbeste deschis face to face.
d). Nu se face nimic, se asteapta ca timpul sa le vindece pe toate.
Apropo, e cam naspa faza cu funda, adica aici se raspunde ca sa ne ajutam reciproc nu ca sa avem cat mai multe funde.
Eu am pus de funda asa ca am mai vz la alti si poate imi va raspund emai multi sa am de unde alege :p
Daca acea persoana te ignora si nu-ti da semne ca te place inseamna ca nu vrea sa fiti nimic mai mult decat prieteni si te evita din cauza ca nu vrea sa te raneasca sau sa-ti faci iluzi nu stiu daca e mai incearca sa o seduci cateva zile daca te ignora in continuare inseamna ca nu vrea sa aveti o relatie ci pur si simplu sa fiti decat amici
N-ai pentru ce. Si nu-ti face griji, mai sunt fete. Sigur o sa cunosti tu o fata asa cum iti place, care sa nu te ignore si cu care sa te intelegi!
misauratcuviata întreabă: