| EuDaNuTzU a întrebat:

as vrea sa pun si eu o intrebare!
acum is chiar confuz si nu pot gandi!
sa zicem ca cunostesti o persoana, ajungeti sa placeti acea persoana de la prima vedere happy
si in scurt timp de la aceasta incepeti sai aratati acelei persoane ca o placeti. sau chiar ca tineti la ea.
ea intelege si cam ignora sad
ce ziceti voi? se mai continua sai demonstreze cai o place si ca vrea sa fie impreuna sau pur si simplu se renunta?
aceasta intrebare mi-a fost pusa mie in viata reala dar ma simt super naspa si nu prea pot gandi
poate in scurt timp imi voi da si eu seama care e raspunsul
cine raspunde bine ia funda!happy

Răspuns Câştigător
| wildcherry95 a răspuns:

Daca as fi eu, nu as mai continua sa ii dau prea multa atentie acelei persoane. Pentru ca personal, consider ca daca m-ar fi placut, nu m-ar mai fi ignorat. Altfel ar putea sa-si ia lumea in cap sau sa le spuna prietenilor si sa faca misto pe seama mea.

Daca tu esti cel indragostit de persoana respectiva, atunci te sfatuiesc sa nu-ti mai bati atat de mult capul. Nu cred ca fata asta mai merita atentie, poate sunt altele care te plac foarte mult in secret si tu nu-ti dai seama de asta. Mult succes, Dan (:

| EuDaNuTzU explică (pentru wildcherry95):

Msi wildcherry95! chiar asa am facut... nu prea i-am mai dat atentie.si adevarul ca fete as avea dar numi plac, mie unu imi plac asa astea mai simple :p adica nu-s sa aiba acel ceva ce-mi place mie.

6 răspunsuri:
| MiK3L a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic asta.dar Se Renunta! sad, parerea mea.cel putin. dar daca o sa continui o sa ajunga sa nu te mai abtge deloc in seama, sa te ingnore din ce in ce mai mult, si sa suferi, ceea ce nu e placut deloc. Mi s-a intamplat si mie asa ceva.chiar cu o prietena pe care o consideram o sora.Deci. Renunta ...si daca e ceva concret te va cauta ea. happy Bafta!winking

| asdgfhresry a răspuns:

A). Nu stie ce sa faca[e timida I don't want to see]
b). Chiar e buna ideea de renuntare.
c). Se vorbeste deschis face to face.
d). Nu se face nimic, se asteapta ca timpul sa le vindece pe toate.
Apropo, e cam naspa faza cu funda, adica aici se raspunde ca sa ne ajutam reciproc nu ca sa avem cat mai multe funde.

| EuDaNuTzU explică (pentru asdgfhresry):

Eu am pus de funda asa ca am mai vz la alti si poate imi va raspund emai multi sa am de unde alege :p

| anamaria0974 a răspuns:

Daca acea persoana te ignora si nu-ti da semne ca te place inseamna ca nu vrea sa fiti nimic mai mult decat prieteni si te evita din cauza ca nu vrea sa te raneasca sau sa-ti faci iluzi nu stiu daca e mai incearca sa o seduci cateva zile daca te ignora in continuare inseamna ca nu vrea sa aveti o relatie ci pur si simplu sa fiti decat amici big grin

| wildcherry95 a răspuns:

N-ai pentru ce. Si nu-ti face griji, mai sunt fete. Sigur o sa cunosti tu o fata asa cum iti place, care sa nu te ignore si cu care sa te intelegi!