| Alexandra_7712 a întrebat:

sigh as vrea sa recunosc tot ce am gresit fata de prieteni... dar nu am curajul imi e frica ca nu vor mai vb cu mine sad dar as vrea sa ma descarc si as vrea sa nu mai fac nici o greseala fata de eibig grin cel mai mult am gresit celei mai bune prietenecrying si imi pare foarte rau.nu stiu daca ma va mai ierta ca deja am mai avut o cearta incercand sa o despart de iubitul eicrying nu stiu cum sa recunoscbatting eyelashes

4 răspunsuri:
| NicoNicoNiiiii a răspuns:

Eu zic ca da. Si, ca sa scada sansele de a se supara, foloseste arma secreta: da-i un cadou micut cu ceva facut de tine de exemplu. Sau orice altceva... Si spune-i: daca vrei nu mai suntem prietene. Eu nu te oblig. (asta o va pune pe ganduri... dar nu uita sa-i dai prima data cadoul)winking

| Blondamea a răspuns:

Buna am si eu o prt exact ca a tha ne certam dar oto ne impacam nu putem sta mult suparate una pe alta iar daca iti sunt prt adevarati iti vor accepta scuzele dar sa fie sincere nu minciuni

| Angeline a răspuns:

Mai bine nu, asa se vor supara, spera sa nu se afle minciunile si va fi OK... Si daca scapi cu bine, abtine-te de la rautati, pentru ca minciuna nu te ajuta niciodata, si asa ii vei pierde increderewinking Daca afla, nu va fi ca inainte, te va privi cu alti ochi, si nu o sa mai aiba incredere in tine, da noh, faci cum vrei, asta e sfatul meu happy

| ostea a răspuns:

Urît din partea ta. Recunoaște ceea ce ai făcut și pe viitor să nu mai faci asta.

Înainte de a mai face ceva gîndește-te de două ori, altfel riști să mergi pe un drum greșit.

Cu timpul o să plătești pentru toate greșelile făcute.
Baftă.