Această atracție eu o numesc pasiune. Dacă o suprimi îți faci singură rău. Să te întâlnești cu el asta nu înseamnă mare lucru. Nu ai cum să știi ce o să urmeze. Dacă te întâlnești o dată, îți vei clarifica sentimentele față de el.
As încerca, dar varsta ma impiedica.
Să îți explici ție însuți cum te împiedecă vârsta. Este vârsta în sine o entitate care îți pune piedică? Sau părerea, atitudinea ta față de vârsta ta, este cea care pune piedică, adică acuzi vârsta pentru piedica pusă de tine însuți?
Încearcă să te ridici de pe scaun. Dar să nu te ridici, numai încearcă. S-ar putea să nu reușești, dacă doar încerci.
Ce ai face ( nu ce ai încerca) dacă nu ar fi acea piedică?
Să faci o scenetă mentală. un videoclip intern.
Să te afli în acel video.
La momentul zero, în care nu ai făcut nimic.
Ce vezi-V, ce auzi- a, ce simți cu corpul, Kinestezic, Ce gând auzi în tine, cu cuvintele spuse de tine în gând - Ad - Auditiv digital.
Momentul 1. Fă în mintea ta, acel Ceva, acum la această vârstă. În mintea ta, în acest video, mintea nu te împiedecă.
Momentul 2. Acum, după ce ai făcut în mintea ta acel ceva, să pui din nou videoclipul cu V, A, K, Ad și vezi cum te simți în total.
Acum analizează dacă vârsta te mai impiedecă și dacă merită să faci acel ceva și în realitate.
Dacă nu ești mulțumită de rezultat, repetă exercițiul zilnic.
Oare ce gust are cafeaua?
E varsta normala sa începi sa cunosti, descoperi experimentezi noi relatii. Nu te implica sentimental, cu siguranță nu va fi soțul tău. Distrează-te, simte-te bine, fii voioasa. Dar tipul asta de experiente îți vor fi fundamentale când vei ajunge la vârsta când trebuie sa iei adevăratele decizii ale vieții, cum ar fi căsătoria sau chiar și cariera.
Cheers
Stai liniștita am înțeles foarte bine ce vrei pai decizia îți aparține dacă asta îți dorești cu adevărat nimeni nu te ține nici nu are cum alegerea îți aparține este viața ta deciziile tale cum îți trăiești viața cu cine îți trăiești viața lângă cine îți dorești sati trăiești viața
Nu mai incurajati copilele sa iasa cu golani. Ea cu mainile ei a scris ca individul nici nu are "un trecut prea curat", orice ar insemna asta. Daca a zis ca pari draguta pentru el nu inseamna ca vrea ceva serios cu tine. Te-a mirosit mica si neexperimentata si si-a incercat norocul, ca na, alea de varsta lui sunt prea destepte sa se uite dupa el. Crede-ma, tot ce vrea e sa te bage in pat. Daca diferenta de varsta intr-un cuplu, in momentul in care una dintre persoane sau amandoua sunt minore e mai mare de 2-3 ani treaba devine dubioasa.
De aceea nu am vrut sa fac pasi.
Eu nu cunosc in totalitate viata lui, dar din spusele unor cunoștințe am înțeles ca nu are intentii serioase, partea proasta e ca ..am prins sentimente
Fii desteapta si lasa-l. Sunt momente in viata cand nu e bine sa actionezi pe baza sentimentelor. Iti dau un sfat si incearca sa cunosti baieti de varsta ta, prin scoala, cafenele, parcuri sau ce mai stii tu. Poate o sa iti fie simpatic unul si incet-incet uiti de tipul asta.
misauratcuviata întreabă: