Poti sa o transformi in poezie. Aduce a simbolism, chiar daca ii lipsesc ritmul si rima.
Daca vrei sa scrii un roman, problema se adanceste. Pot sa iti dau cate idei vrei, dar intr-un roman cu un numar considerabil de pagini trebuie sa stii ce o sa se intample, sa iti cunosti lumea, personajele, sa stii de ce sunt in stare si ce ii chinuie pe interior, frustrarile si dorintele lor, ce ii leaga si ii dezleaga; plus conflictele din text, intrigi, ciocniri, schimbari neasteptate de situatie, discrepante hotaratoare de destine intre mobilurile interioare ale eroilor etc.
Ce vreau sa spun e ca epicul presupune mai mult decat descriere. Sansele pentru o actiune captivanta cresc odata ce ti-ai planificat cartea. Mai ales ca esti la inceputul ei si toate actiunile duc - constient sau nu - catre ceva, un fapt mai mare, suprem, care pune in miscare universul.
Pe deasupra te-ar ajuta sa iti alegi o directie, un gen, un curent literar in care ai vrea sa se incadreze.
Revenind, nu-ti voi spune decat ca genul ala de moment pe care il descrii aduce ori a gotic (horror combinat cu romanticisim), ori a lume subterana - hoti, criminali, renegati, sectanti religiosi, ocultisti etc.
Sper ca ti-am fost de folos .
Pai daca vrei sa scrii o carte te decurci nu ne intrebi pe noi. Poate vrei sa-ti scriem si cartea.
Uite nu vreau sa imi scrieti cartea.mi-as dori foarte mult sa stiu cum ati continua voi..sa stoiu mai multe pareri poate imi vor prinde bine in viitor
Prankster6 întreabă: