| Antoonia15 a întrebat:

BUNA, as vrea sa slabesc dar pentru inceput marturisesc ca vreau sa scap doar de grasimea abdominala si de pe soldduri happy
Unii zic ca e o prostie pentru, ca am doar 14 ani si am "doar" 50 si ceva de kg si in inaltime 1, 60 cam asa dar cum am spus si mai sus vreau sa scap de grasimea abdominala si de pe soldduri straight face
Imi puteti recomanda ceva? ce ar trebui sa menanc si pe la ce ore?:*
P, S:I, as ruga pe cei care vor sa ma injure si sa zica ca sunt o proasta sa se abtina :*happy

Răspuns Câştigător
| RaReSh17 a răspuns:

Incearca sa iei vreo 4 mese pe zi, dar sa mananci cate putin, daca nu poti merge la sala de fitness, fa acasa abdomene si exercitii fizice. happy cauta pe youtube 8 minutes abs. workout

9 răspunsuri:
| DieHexe a răspuns:

E bine sa faci mult sport :d incearca sa nu mananci dulciuri, paine si dupa ora 8 :d

| paulik99 a răspuns:

Pai in primul rand nu mai manca dulciuri, incearca sa mananci putin si des, cu cat mai putina paine, miscare fizica. daca nu alergi in parc ai putea sa faci inainte de culcare niste exercitii cum ar fi genoflexiuni, abdomene, iar de ora... la ora 8 -mic dejun
10-11-gustare (poate fi fruct sau ceva usor )
13- pranzul
16-gustare
19-cina
sper ca te-am ajutat! :**

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te pui pe abdomene ( 50 pe zi si sa cresti la 150-200 pe zi ) o sa ai abdomenul perfect happy

| RaReSh17 a răspuns (pentru anonim_4396):

Degeaba faci 200 de abdomene, muschii doar se vor dezvolta, dar daca ai cel mai mic strat de grasime pe abdomen nu se vede nici un progreshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RaReSh17):

Si tu ai recomandat abdomene pentru caaa? :-s

| RaReSh17 a răspuns:

Alimentatia conteaza foarte mult in cazul tau, incearca sa mananci cat mai sanatos, nu incerca metoda prin infometare deoarece nu functioneaza, iti vei face mai mult rau.

Nu am spus ca o sa aiba un abdomen perfect doar din abdomene, e gresit ce spui, e nevoie de timp si rabdare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RaReSh17):

Si exercitii fizice si o dieta echilibrata, dar pana la urma trebuie sa se axeze mai mult pe abdomene nu? Ca doar asta e interesul :-s.

Alimentatia conteaza de 2 ori mai mult happy