IPhone 3GS - uita-te si tu aici ce face telefonul asta http://www.orange.ro/iphone/os-3.0.html Ai 300.000 de aplicatii in App Sore pe care le descarci FREE! nu se viruseaza, copy & paste direct pe screen ...mai are putin si iti face si cafeaua dimineata! :D
Maii, inteligentilor. Samsung Galaxy S ii mai bun. adica are sispem android! are market si poti sa iti iei cate jocuri si aplicatii vrei GRATISS! Are internet de o super viteza! In plus iphon 3gs are camera slaba . cat un telefon de 300 de lei. ce prostie. numi la`si lua nici daca l`asi primi gratis! Mai degraba as lua GAlaxy S. ca``aa l`am probatt ca il are cineva. ii superrr teluu`uu!>:d
Mai andree tu vorbesti prostii cum sa fie mai bun Samsung galaxy s decat iphone 3gs? nu esti npormala eu am si unu si altu si galaxy su ii praf fata de iphone
)), da ai si unul si altul hai ma dace crezi ca is asa de pr), eu am galaxy s si merge su[per fata de iphone 3, iphon 3 ii numai numele de el...
Nu eu am iphone 3gs, am avut ca acum am 4s si app galaxy nu era al meu ci a lui fratemeu
Si 3gs-u il facea de departe pe galaxy ))) si faza cu camera wsm de capu tau )) face poze ca un aparat foto de 8 megapixeli
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: