Mie imi plac mult ochii albastri, pentru ca sunt ca cerul si ies mereu in evidenta. Mai ales combinati cu parul negru ochi albastri sevad de la 3 km distanta . pacat , eu am ochii caprui
Buna elyna, mie imi place culoarea ochilor caprui pentru ca chiar am ochi caprui de ce pentru ca apartin unor personalitati joviale, receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale. Este o placere sa stai de vorba cu o astfel de persoana pentru ca atunci cand vrea, chiar straluceste. Fara prea mult efort! Epateaza prin inteligenta, vorbe spirituale si sarm. Au o putere de fascinare enorma asupra celor din jur. Le place sa iubesca, dar si sa fie iubite. In dragoste, prefera intotdeauna un Catalin terestru unui luceafar de pe cer. Sunt firi sensibile, cu un simt al politetii innascut, adora romantismul, dar sunt persoane cu picioarele pe pamant. Atunci cand sunt suparate sau triste, primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe un telefon si sa-si verse durerea cerand sfatul unui prieten. Nu sunt persoane razbunatoare, dar ajuta doar pe cei care le-au ajutat la randul lor. Principiul de viata dupa care se ghideaza este: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!".
Mie imi plac cel mai mult ochii negrii :X [NEGRII nu caprui]
Pt ca nu se gasesc la tot pasul, cunosc doar 3 persoane cu ochii negri:X; si ma pierd in ei :X.
Si ochii verzi sunt draguti :d. pentru ca se potrivesc la orice culoare de par:X
Dar si cei caprui [ pentru ca ai mei sunt asa ]
Cat despre ochii albastrii, ii detest . Pur si simplu nu imi plac. Toate persoanele cu ochii albastrii pe care le stiu sunt urate .
imi plac foarte mult ochii negri care imi sugereaza profunzimea, partea obscura, ascunsa a lumii, dar si o focalizare nimicitoare.
Asa cum soarele infierbanta tot ce are o nuanta inchisa, la fel persoanele cu ochi negri pot deveni stapanite de o manie sau o patima de o mare intensitate.Ele sunt inclinate sa vada partea intunecata a lucrurilor, fapt ce nu le conduce catre pesimism, ci la aroganta si mandrie. Daca cineva indrazneste sa faca cea mai mica gluma legata de persoana lor, ei reactioneaza impulsiv, fiind gata de un atac violent sau de o provocare la un duel.Atunci cand se indragostesc, sunt in stare sa transfere intreaga pretuire de sine catre persoana iubita. :*
Eu nu ma iau dupa culori. mie imi plac ochii mari.
Si daca ar fi sa vorbesc despre culori i-as elimina pe rand.in ochii albastri nu pot avea incredere cand ii privesc, in ochii verzi vad doar pesimismul.iar cei caprui sunt cam mediocrii.
Imi plac ochii verzi cel mai mult pentru ca si eu ii am verzi
Deci pe primul loc : verzi
Pe al-doilea loc: albastrii
Al treilea loc: negrii
Al patrulea loc: caprui
Consider ca ochii albastrii sunt cei mai frum pentru ca au o luminozitate aparte si transmit caldura si seninatate...parerea mea
Buna1Eu am ochii negri foarte negrii si cu acea sclipire mare in ei! Mie imi plac ochii negri nu cai am eu deoarece sunt foarte rari si ochii albastri!
AdinA_8610 întreabă: