| 4myselfmi a întrebat:

as vrea sa stiu ce parte a zilei va place cel mai mult? De ex. dimineata cu rasaritul sau pranzul sau chiar seara cu apusul. Dau funda pentru cel mai frumos comentariu si poate va place si blogul si lasati comentarii si acolo! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare parte a zilei este deosebită prin ceva.Îmi place răsăritul de dimineaţă,îmi place pentru că atunci primesc primul zâmbet al zilei, atunci am energie şi sunt odihnită.În timpul zilei totul devine frumos ( sau nu ) prin activităţile pe care le fac.Atunci pot spune că am timp să fac ce vreau.Seara îmi place prin atmosfera care emană mister şi prin linişte. Fiecare parte a zilei are farmecul ei.

P.S: Am intrat pe blogul tău, iar pozele sunt foarte drăguţe happy.

8 răspunsuri:
| Youcandoit a răspuns:

Seara datorita apusului datorita culorilor si in plus este si romantic
mai ales sa stai cu iubitulhappy

| TeoPT a răspuns:

Dimineața cu răsăritul, păcat că nu îl prind prea des fiindcă dorm, dar e partea mea preferată din zi, atunci când mă trezesc devreme.

| kiddscream a răspuns:

Seara apusul:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa zicem ca seara cu apusul. Se formeaza multe peisaje frumoase pe cer si se face o imagine buna pentru pictori sau fotografi...amatori sau nu.
Seara imi mai place ca aduce a intimitate, a romantism.
Si imi mai place ca atunci intra cei mai multi pe messenger, deoarece se intorc de la lucru sau distractie si cauta conversatii.

| ღAncaღ a răspuns:

Pai sincera sa fiu, imi place foarte mult apusul:X:X:X si am si o explicatie intemeiatahappy. Pe cand eram in Italia noptile, erau minunate, iar apusurile de soare erau grozave, imi placeau cel mai mult vara (pentru ca uneori este cald acolo, ba chiar frige!), iar toamna, pentru ca imi place acest anotimp si ca este si ziua mea kiss si in plus pentru ca este racoare!) si inca nu am terminat de explicat! imi mai place apusul pentru culorile lui minunate, si pentru auriul cel poarta! :X si pentru ca este cea mai importanta parte a zilei, n-as rata-o pentru ceva cu ar fi: tv, laptop, telefonul etc, astept sa se termine mai intai apusul apoi ce este necesar, lucrurile astea mai am timp sa le fac, dar apusul doar spre seara il vad! de asta astept cu nerabdarea "my favorite day"! parte a zilei de fapt big grinwinking

| 4myselfmi explică:

Va multumesc mult de raspunsuri sunte-ti grozavi :)
http://buticulvintagealimaginatiei.wordpress.com/

| ღAncaღ a răspuns:

BEAUTIFUL blog :X nu am stiut ca si ti-e iti place apusulwinking big grin si ti-am lasat un comentariu happy

| Dumnezău a răspuns:

Noaptea,vara,cand sunt toate stelele pe cer.Ma face sa ma gandesc la mai multe lucruri si imi place si ca se aud greierii.E putin mistic si mie imi place foarte mult,mai ales cand esti singur pe o raza de cateva sute de metri,cand ma uit la cer e ca si cum m-as uita la lumea intreaga, plus ca ma intreb si ce e dincolo de stelele alea.Tin minte ca intr-o noapte am stat cinci ore doar ca sa ma uit la stele si la luna si sa fiu absorbit de ele, imi plac enorm.Asta ma face oare lunatic? happy