| yo4ever a întrebat:

Buna as vrea sa stiu cum ati scapat de cosuri dar nu cu zineryt pentru ca l am folosit si nu mi au trecut deci metode naturale...mersi! dau fundita pentru raspuns rapid si eficienttongue

Răspuns Câştigător
| Ankhsenamone a răspuns:

Buna! Un remediu pentru aceasta problema este masca cu argila de la Aslavital.Rezultatele nu se vad in primele zile, insa te vor multumi cu siguranta. O poti prepara chiar tu!
In functie de necesitatil si tipul de ten, pudra de argila se combina cu diferite fructe, legume, lactate, etc pentru obtinerea unei masti cosmetice, benefice in ameliorarea diferitelor probleme ale tenului.
Pudra de Argila ASLAVITAL pentru tratamente cosmetice are o compozitie chimica si mineralogica bine definita. Netratata chimic, cu fractii predominant argiloase, este un amestec complex de Aluminosilicati si peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. si provine dintr-o sursa unica (M-tii Padurea Craiului).
Citeste cu atentie instructiunile pentru a nu te speria in primele zile cand impuritatile vor iesi si fata va avea un aspect usor neplacut, dar urmarile sunt de nota 20.
Sper ca ti-am fost de ajutor...succes! happy

2 răspunsuri:
| danielacs a răspuns:

Cere de la o farmacie naturista crema si lotiunea cu ulei de salvie! Sunt foarte bune happy fundita?tongue

| Roxy a răspuns:

Si eu am folosit zineryt si nu prea mi-au trecuthappy
Adica il foloseam si daca uitam o zi sau doua sa ma dau apareau din noulaughing
Acuma nu folosesc nimic ...ma dau cu pudra(de aia de machiaj) si se usucabig grin
aplic direct pudra aceea pe fata si gatabig grin
Daca esti baiat o poti pune peste noapte (de exemplu perle autobronzante de la avon)
big grin