| XxBlueRosexX a întrebat:

as vrea sa stiu cum ma pot lasa de fumat fara sa iau pastile sau plasturi care se cumpara in farmacii, fumez foarte mult aproape un pachet pe zi si as vrea sa ma las...am 20 de ani si fumez de la 18, am inceput dintr-o prostie(sufeream dupa o relatie durata 1 an)va rog din suflet ajutati-ma stiu ca e greu dar nu mai vreau sa fumez pentru ca in ultima vreme ma cam doare pieptul, HELP dau fuditza

3 răspunsuri:
| BloodxD a răspuns:

Muuuultă bunăvoinţă, cum a mai spus cineva şi poate mai găseşti pe cineva care vrea să se lase şi vă lăsaţi împreună. Succes!

| MetalForever a răspuns:

Am 14 ani.Si am fumat din 4 luni(din noiembrie2011 pana in martie 2012).Cam 2 pachete pe saptamana.Si m-am lasat pur si simplu.Cand or aflat parintii nu m-am lasat, m-or mai prins de 2 ori. Dupa aceea, eu am tot continuat, pana intr-o zi am venit acasa beat si fumasem atat de mult, incat am ''reusit'' sa vomit de vreo 8 ori, dar mult dintr-o data.Parintii nu m-au prins.Dar aceea a fost ultima zi in care am fumat.Dar se poate trai si fara, m-am gandit.Asa ca, dupa 3 zile(in acele 3 zile stand in sat si jucandu-ma cu prietenii''normali''la cap, departe de oras, de ''huligani''am uitat de ele.Te poti lasa doar pur si simplu. Zici ca''viata ta e mai mult decat o tigara, poti mai mult''-asa imi zicea tati.Asa ca, lasa-te dintr-o data, in prima saptamana petrecandu-ti timpul cu prietenii''normali'', care nu fumeaza si nu te mai gandi la tigari.Intr-o saptamana deja o sa-ti fie greata sa mai vezi o tigara.Crede-ma,mi-a fost rusine sa stiu ca eu eram clasa a 7-a si fumam..ma laudam la colegi ce gasca am si aduceam tigari la scoala..crede-ma ca e rusinos..deci lasa-te ca numa beneficii nu-ti aduce-ti-am zis stiu cum e, parca te relaxeaza.A, si mai poti scapa intr-un fel..eu am gasit''revenirea''in societate prin muzica, in special rock.Muzica e un factor bun sa te lasi.Deci,sper ca m-ai inteles si sa-mi zici te rog daca reusesti. Daca snu poti, efectiv, m-ai putea contacta la The_Hacker2819@yahoo.com.Sper sa-ti fiu de ajutor.Stiu,e greu sa crezi intr-un pusti de 14 ani, dar te asigur ca iti spun adevarul si ca ce iti spun te va ajuta.

| Ovidiu11 a răspuns:

Putina bunavointahappy