Muuuultă bunăvoinţă, cum a mai spus cineva şi poate mai găseşti pe cineva care vrea să se lase şi vă lăsaţi împreună. Succes!
Am 14 ani.Si am fumat din 4 luni(din noiembrie2011 pana in martie 2012).Cam 2 pachete pe saptamana.Si m-am lasat pur si simplu.Cand or aflat parintii nu m-am lasat, m-or mai prins de 2 ori. Dupa aceea, eu am tot continuat, pana intr-o zi am venit acasa beat si fumasem atat de mult, incat am ''reusit'' sa vomit de vreo 8 ori, dar mult dintr-o data.Parintii nu m-au prins.Dar aceea a fost ultima zi in care am fumat.Dar se poate trai si fara, m-am gandit.Asa ca, dupa 3 zile(in acele 3 zile stand in sat si jucandu-ma cu prietenii''normali''la cap, departe de oras, de ''huligani''am uitat de ele.Te poti lasa doar pur si simplu. Zici ca''viata ta e mai mult decat o tigara, poti mai mult''-asa imi zicea tati.Asa ca, lasa-te dintr-o data, in prima saptamana petrecandu-ti timpul cu prietenii''normali'', care nu fumeaza si nu te mai gandi la tigari.Intr-o saptamana deja o sa-ti fie greata sa mai vezi o tigara.Crede-ma,mi-a fost rusine sa stiu ca eu eram clasa a 7-a si fumam..ma laudam la colegi ce gasca am si aduceam tigari la scoala..crede-ma ca e rusinos..deci lasa-te ca numa beneficii nu-ti aduce-ti-am zis stiu cum e, parca te relaxeaza.A, si mai poti scapa intr-un fel..eu am gasit''revenirea''in societate prin muzica, in special rock.Muzica e un factor bun sa te lasi.Deci,sper ca m-ai inteles si sa-mi zici te rog daca reusesti. Daca snu poti, efectiv, m-ai putea contacta la The_Hacker2819@yahoo.com.Sper sa-ti fiu de ajutor.Stiu,e greu sa crezi intr-un pusti de 14 ani, dar te asigur ca iti spun adevarul si ca ce iti spun te va ajuta.