| Sunevr a întrebat:

as vrea sa stiu cum pot sa ii fac pe parintii mei sa se simta mai bine impreuna. ei de ceva vreme se cearta din cauza unor prieteni de ai tatalui si altele dar nu au pomenit de despartire sau divort.nu isi vorbesc dar cei mai afectati sunt copiii aici.si as vrea sa stiu cum pot sa ii fac sa se impace sau sa se simta mai bine impreuna.

Răspuns Câştigător
| ThePunisher a răspuns:

Ai putea sa le vorbesti cand sunt amandoi, si sa le explici ca nu iti place sa-i vezi certandu-se. Spune-le ca te simti mai bine cand ei se iubesc si se inteleg bine. La faza asta, ei ar trebui sa fie induiosati de tine, si s-ar putea sa ii pui pe ganduri. Succes.

3 răspunsuri:
| MiK3L a răspuns:

Sa aflii mai multe despre prientenii tatalui tau, ex sa nu fie bativani ceea ce cred eu ca sun t, su mama ta ii uraste si de aceea, ea crede ca il pot instiga si pe tatal tau. Vb cu tatal tau. Cand vin prietenii aceia pe la el stai mai mult in jurul lui. Cand eu ii spun tatalui tau ceva de ganeul hai sa bem. tu sa te opui. happy daca ai o varsta mai maricica peste 13 ani s-ar putea sa dea roade. happy

| funditza_3597 a răspuns:

Eu zic sa organizezi o mica petrecere in familie(nu ma refer la tort baloane etc.) ci sa incerci sa faceti o activitate in familie( gen monopoly sau sa va uitati la o emisiune)...incerca sa i faci sa uite de toate nentelegerile. daca ai frati e si mai bine, organizativa faceti tot posibilul sa i impacati.

| Sunevr explică:

Va multumesc la toti chiar vream sa dau la toate rasp. funditza.parintii mei sau impacat datorita sfaturilor voastre