Buna. In acest caz cere-i detalii prietenei tale. Presupun ca ea stie mai multe despre el.Da, este normal sa simti ceva pentru. cineva pe care l-ai cunoscut pe net. Este normal totul. Si te cred pe cuvant cand spui ca in sufletul tau se lovesc sentimentele.Eu zic sa mai vorbesti un timp cu el pe mess...pana sa va intalniti.Asa il cunosti si tu mai bine, poate chiar il determini sa iti dea o poza cu el.Nu iti face foarte multe iluzii pentru ca, de multe ori, realitatea este cu totul diferita. S-ar putea ca atunci cand il vezi sa nu iti placa deloc si chiar sa iti para rau ca ai vorbit cu el chiar daca spui ca pentru. tine conteaza mai mult sufletul unei persoane...acum te gandesti la cum ar putea arata, iti faci iluzii. Vorbeste cu prietena ta si intreab-o de el. Daca doresti poti sa te intalnesti cu el dar sa o iei si pe ea cu tine.
Ai grija cu cine te intalnesti! Punel sa faca macar 2 3 poze sau ceva sa iti faci si tu o idee . Daca o sa te int cu el mai ia pe cineva cu tine, sa nu fii singura.
Acum depinde si de sufletul persoanei daca a suferit, daca stie ce vrea de la relatia cu tine. intalneste-te cu el si daca va intelegi e ok.
Nu cred ca a mai avut pana acum prietena, este un tip destul de timid, mi-a zis-o si el, si prietena mea. Si e foarte in regula avand in vedere ca e prieten de familie cu prietena mea.