| OnlyHope a întrebat:

As vrea sa stiu daca este normal sa simti ceva pentru cineva pe care nu l-ai cunoscut decat in mediul virtual. Am vorbit cu el un doar pe mess. Este cu 2 ani mai mare ca mine insa avem multe lucruri in comun, in special modul de a gandi si a actiona (P. S. suntem si aceleasi zodii). De obicei sunt o persoana precauta, nu vorbesc cu oricine pe mess, insa id-ul lui mi l-a dat o prietena. Nu mi-a dat nicio poza cu el, mi-a zis ca n-are si ca oricum mai degraba ar vrea sa ne intalnim fata in fata. Am vorbit doar de trei ori cu el pe mess, una dintre discutii de vreo 3 ore. Nici macar nu stiu cum arata, dar ma gandesc destul de mult la el si as vrea sa mai vorbim pe mess. Insa mi-e teama sa n-am vreun soc cand il voi vedea, desi pentru mine conteaza mai mult decat orice sufletul persoanei, comparativ cu felul in care arata. E normal sa ma gandesc la el la modul asta? In sufletul meu se lovesc destul de multe sentimente contradictorii si as dori sa veniti cu pareri. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. In acest caz cere-i detalii prietenei tale. Presupun ca ea stie mai multe despre el.Da, este normal sa simti ceva pentru. cineva pe care l-ai cunoscut pe net. happy Este normal totul. Si te cred pe cuvant cand spui ca in sufletul tau se lovesc sentimentele.Eu zic sa mai vorbesti un timp cu el pe mess...pana sa va intalniti.Asa il cunosti si tu mai bine, poate chiar il determini sa iti dea o poza cu el.Nu iti face foarte multe iluzii pentru ca, de multe ori, realitatea este cu totul diferita. S-ar putea ca atunci cand il vezi sa nu iti placa deloc si chiar sa iti para rau ca ai vorbit cu el chiar daca spui ca pentru. tine conteaza mai mult sufletul unei persoane...acum te gandesti la cum ar putea arata, iti faci iluzii. Vorbeste cu prietena ta si intreab-o de el. Daca doresti poti sa te intalnesti cu el dar sa o iei si pe ea cu tine.

3 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Ai grija cu cine te intalnesti! Punel sa faca macar 2 3 poze sau ceva sa iti faci si tu o idee straight face. Daca o sa te int cu el mai ia pe cineva cu tine, sa nu fii singura.

| Kylexy a răspuns:

Acum depinde si de sufletul persoanei daca a suferit, daca stie ce vrea de la relatia cu tine. intalneste-te cu el si daca va intelegi e ok.

| OnlyHope explică:

Nu cred ca a mai avut pana acum prietena, este un tip destul de timid, mi-a zis-o si el, si prietena mea. Si e foarte in regula avand in vedere ca e prieten de familie cu prietena mea.