| adela17 a întrebat:

As vrea sa stiu parerea voastra in legatura cu ceea ce mi se intampla. imi place mult de un baiat, insa el e a9a iar eu a11a, inainte nu puteam sa accept ca baiatul alaturi de care vroiam sa am o relatie sa fie mai mic ca mine... iar acum totul s-a dat peste capsad. nu stiu ce sa fac. aveti vreun sfat pentru mine, va rogbig grin

Răspuns Câştigător
| ASIGURATORUL a răspuns:

Diferenta de varsta nu e asa de mare incat sa iti faci probleme de acest gen. Se spune ca baiatul trebuie sa fie mai mare datorita maturizarii mai tarzie a acestuia. Se pare ca ai intalnit o persoana ceva mai matura pentru varsta lui care stie ce vrea de la viata.Si intre mine si partenera mea este diferenta de 2 ani(ea mai mare) si ne intelegem perfect.Important este sa existe atractie, sa aveti aceleasi perspective de viitor si sa va intelegeti ca si cuplu.Varsta in cazul asta chiar nu conteaza.Gaseste un moment prielnic in care sa ii spui ce gandesti despre el, sau pur si simplu cu un zambet, ca el va intelege.Succes!

1 răspuns:
| LaLa_5578 a răspuns:

Eu zic ca varsta nu conteaza. Daca tie iti place de el, de ce sa nu incerci? Bineinteles daca si lui ii place.Acum depinde daca si tu esti de acord cu mine ca varsta nu conteaza tongue Oricum eu zic sa incerci ^^