| ingerashmeu a întrebat:

As vrea sa stiu si eu ce e iubirea? poate vi se pare banala intrebarea dar eu sunt derutata sad deci.ii poti spune unei persoane ca o iubesti si ca insemni totul pentru el, si ca blabla..si sa vorbiti doar pe facebook sau wapp, dar niciodata la telefon..si da este vorba de un baiat..mai exact un ex iubit..adica mie nu mi se pare asta dragoste. daca chiar ar fi tinut la mine ar fi facut tot posibilul sa-mi auda vocea in fiecare seara sau de cate ori i se facea dor de mine nu doar mesaje pe facebook.alea nu reprezinta nimic.voi ce credeti? sunt eu nebuna si nu gandesc bine sau el chiar nu ma merita? sad

Răspuns Câştigător
| Magical a răspuns:

Salut. sa stii ca un baiat care te iubeste cu adevarat nu vorbeste doar pe facebok dar face tot posibilul ca sa te vada. parerea mea este ca aceasta nu este dragoste adevarata.

| ingerashmeu explică (pentru Magical):

Si macar o sa regrete cand o sa ma vada cu altu'? sad

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti prea mica si inca nu stii cu ce se mananca iubirea.

| peperonies a răspuns:

Iubirea este o notiune inventata de evrei ca sa **** fara bani.

| Lawliet14 a răspuns:

Poate ca are vreun motiv.

| mejustme99 a răspuns:

Cine naiba stie ce e iubirea?

| InoueOrihime a răspuns:

Hei. Pai, si eu sunt curioasa sa aflu ce este iubirea, de ce unele persoane se indragostesc asa de repede si de ce sunt asa naive... Oare as putea vedea aceasta iubire daca as despica pieptul cuiva? Sau daca as sparge capul cuiva? Nu. Iubirea ne-o facem singuri, este un mod al creierului prin care isi arata sentimentele fata de cineva. Si stai linistita, baiatul ala nu merita+ ca o relatie serioasa incepe pe la facultate. :) Nu ai de ce sa iti faci griji si sa plangi, aratand ca esti slaba. Daca baiatul ala nu te vrea inseamna ca nu te merita! Nu trebuie sa pleci capul in fata lui :) Dar, ca sa nu spui ca sunt prea directa, poti face asa: nu vorbi cu el o vreme ( o zi, doua, trei.) si vezi cum reactioneaza. Asa este cel mai simplu mod sa vezi daca ii pasa de tine sau nu. Daca ii pasa de tine se va tine de capul tau incercand sa afle de ce nu vorbesti cu el, asta aratand ca il deranjeaza si iti simte lipsa. Iar daca nu zice nimic, nu ii pasa de tine. ^_^ Daca vrei sfaturi mai multe, poti citi aici: http://www.wattpad.com/story/22136207-ridica-te-si-lupta

| ingerashmeu explică (pentru InoueOrihime):

Multumescc frumos big grin

| InoueOrihime a răspuns (pentru ingerashmeu):

happy Cu placere