Da e foarte ok. Eu abia am facut 14 ani si am 1.70. Dupa parerea mea arati perfect. [ esti fata sau baiat ca nu-mi dau seama dupa nume ]
Multumesc tuturor pentru ajutor...o sa incerc sa mai practic si alte sporturi, totusi eu joc handbal...Multumesc anticipat:X
Esti bine la inaltime da la greutate esti cam grasuta
slabeste vreo 4 kg si esti perfecta
Eu spun ca e inregula.din cate stiu eu trebuie sa ai sub inaltimea ta adica u ai 1, 56 si ai 50 e chiar fff bine era rau daca aveai 1, 56 si 60 ca era peste cm si nu e d bine.eu iti spun ca e bine
Daca esti fata, conform standardelor ar trebui sa ai 47 kg la 1, 57 m, dar la 13 ani se produc unele schimbari hormonale si este este posibil sa fii un pic mai grasa dupa care sa slabesti. Depinde si cum sunt parintii. Dar nu asta conteaza. Important este sa te simti bine in pielea ta.
Buna si tie!
Nu e rau, insa poti sa practici un pic de sport si sa mananci sanatos de-acum incolo si vei avea o silueta mai 'fotomodela'. La varsta ta poti face schimbari enorme cu corpul tau insa nu e bine sa-l fortezi. Eu zic sa alergi zilnic si sa faci stretching si sa te ti departe de chipsuri, bauturi carbogazoase, grasimi, mancaruri fripte, prajituri in exces si totul va fi bine. Toate lucrurile astea nu numai ca te vor ajuta in plan estetic dar si din punct de vedere al sanatatii.
Multa bafta! Think positive!
Eu sunt in clasa 5 si am prietene de 1, 50 50kg deci esti ok nu stiu dar de ce isi faci griji eu am 38kg si 1, 45. Deci esti ok
Mermaid_9443 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: