Esti bine. Nu trebuie sa mai slabesti. Eu am 14 ani si am 53kg. Sunt mai inalta, dar e bine stai linistita. [am 1. 68]
Este destul de binetrebuie doar sa te mentii.Eu am 1. 65 si am 50de kg...si sa ma mentin asa de 4lunisi am 16ani
deci arati bine...si sa nu faci curee de slabire de acum ca poate te imbolnavesti:*
2 kg ar mai trebui sa pui pe tine la 1/60 cu 43 cam firava si nerezistenta la frig
Greutatea optima este greutatea la care corpul dvs se mentine cel mai usor.
Calculul greutatatii optime:
Orientativ, pentru a va afla greutatea optima, puteti folosi urmatorul calcul bazat pe formule statistice (in functie de sex, inaltime, varsta):
Femei: Greutatea ideala = [inaltimea (cm) -100 - ( (inaltimea-150 ) /2, 5)] + ( (varsta-20) /6)
Barbati: Greutatea ideala = [inaltimea (cm) -100 - ( (inaltimea-150 ) /4 )] + ( (varsta-20) /4)
Frecvent utilizat in lumea medicala si nu numai, este si Indicele de Masa Corporal, ce ajuta la identificarea greutatii normale, a intervalului sanatos de greutate.
imc - calcul greutate optima
unde:
* IMC - este Indeicele de Masa Corporala
* M - este greutatea corporala masurata in kilograme
* H - este inaltimea masurata in metri (daca ai un metru si saizeci de centimetri, valoarea lui H va fi 1, 60)
anonim_4396 întreabă: