Uleiul de recin ii mai bun decat uleiul de masline uleiul de masline e bun pentru corp si fata
eu asa stiu
Bună.
Poți face o combinație de uleiuri: măsline cu ricin.
Te masezi pe pielea capului cu maxim 30 de picături, lași să acționeze 2 ore și te speli cu șampon vitaminizant (B5), balsam fortifiant.
Repeți procedeul de 2 ori/7 zile. Tratamentul trebuie să dureze cel puțin 2 luni de zile pentru rezultate vizibile.
Are rol de creștere și fortifiere.
Pa, pa.
Depinde de firul de par...de obicei functioneaza...Nu mori daca incerci: Sau...cum era? Incercarea moarte n-are, .Bafta.
Da fiecare da rezultate in felul lui. Uleiul de ricin ajuta foarte mult la cresterea si intarirea firului de par, iar uleiul de masline se foloseste mai mult ca si tratament.La mine cel putin a functionat.Am folosit uleiul de masline in combinatie cu suc de lamaie sau galbenus de ou.Bafta
Am incercat si eu ulei de masline in combinatie cu galbenus de ou si singurul lucru care am reusit a fost ca dupa ce s-a uscat parul, sa trebuiasca sa-l mai spal odata pentru ca era mai murdar ca la inceput
Acum depinde de par. Poti sa incerci ca nu pierzi nimic
Bafta
Este bun, atat uleiul de ricin cat si cel de masline! Uleiul de ricin ajuta foarte bine la cresterea, cat si stoparea caderii firului de par, iar uleiul de masline il repara, il hidrateaza, ii da stralucire, etc!