Un sfat prietenesc doar.Sa nu faci asa ceva.Sa iti lipesti unghiile false cu picatura sau orice fel de super glue! Nu iti vei mai putea dupa inlatura unghiile false de pe unghiile tale care vor creste evident si va aparea distanta aia jos cum cresc.Si atunci ce vei face? Nu e de joaca cu picatura de exemplu.Bafta!
Eu zic sa nu pentru ca super glue sau picatura deterioreaza unghiile, le ingalbenesc si de asemenea sunt foarte greu de indepartat.
nu e mai bine sa ai unghii frumoase mai tarziu decat sa le stici acum?
Fratee, ti-a zis ca unghiile puse cu gel iti deterioreaza unghiile, dar cele cu picatura sau super glue ce crezi ca fac? Ti le intaresc?
Ascult-o
Desi pe de alta parte nu te inteleg... daca vrei sa pui unghii cu gel inseamna ca ai unghiile mare.pai daca e asa pentru ce vrei sa-ti lipesti altele false peste? pentru marime sau pentru,, desenele'' de pe ele? in orice caz, eu zic sa nu iti pui fiindca iti strici unghiile. daca vrei sa-ti pui cu gel si ai unghiile destul de mari, atunci du`te, fiindca ala poti sa-l dai jos cand vrei, dar daca nu eu zic sa nu
Puupici:*:*
Funda daca crezi ca te-am ajutat!
Eu cred ca este mai bine sa iti asculti mama fiindca ea este destul de matura pentru a te inavata ce este bine
Pai" Gandurialbe" mi le scot simplu bag mainele in apa fierbinte
si da am unghiile cu un format destul de lung sau lumea asa zice...doar ca imi cresc greu si se rup repede. si eu claciu nu mai iau pentru ca tin la silueta mea, din contra vreau sa slabesc.
Iulia_Raluca_1996 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: