| Suchardine a întrebat:

As vrea sa stiu si eu totul despre un piercing in limba! Pericolul la care ma expun, pretul, etc. Mi-as dori foarte tare sa-mi fac unul! big grin. Dau fundita daca e nevoie! :*

Răspuns Câştigător
| condreavaly a răspuns:

Pai fiecare are riscul ei. un pirce in limba te costa de la 30 de lei in sus...de durut doare aproape ingrozior...am vazut dupa pacientii mei. un pirce este undeva intre 15-60 de lei de; inde de material. oricum can iti iei pirceul sa iti iei unul mai gor pentru ca gaura sa se formeze mai usor mai repede si mai simplu. este un lucru cool dupa parerea mea un pirce. dar nu sa faci abuzuri. ai grija la metalul din care este fabricat si la aliajele lui. sunt unele metale si aliaje care dauneaza. Produse din materiale de cea mai buna calitate ( otel si titan) sunt superbe.
INGRIJIRE PIERCING IN LIMBA

- timp de vindecare - 6 luni;
- se spala frecvent cu apa calda cu sare;
- evita introducerea obiectelor murdare in gura si abtine-te de la sex oral;
- evita mancarea fierbinte, se recomanda, la inceput, mancarea rece;
- nu-ti atinge bijuteria cu mainile murdare;
- in primele zile nu te juca foarte mult cu bijuteria montata, deoarece risti ca varful sa se desfaca si sa-l inghiti;
- nu-ti scoate bijuteria din limba mai mult de 2 ore, in primele 6 luni, deoarece risti sa ti se inchida gaura;
- inlocuieste periuta de dinti veche, iar daca apar depunderi pe bijuterie le poti curata cu periuta de dinti;
succes. daca esti din judetul covasna, brasov ai o reducere de 50% daca vi la mine... pirceul din partea casei. fundita pe care ai promiso o iau eu?

0 răspunsuri: