Daca nu ai erectie cum te mastur.bezi? Sau, mastur.bandu-te de la 8 ani cum spui, e clar că te-a afectat. Ce drk iti iesea, că nici sperma nu ai la varsta aia. Sfatul meu este nu sa te odihnesti ci sa renunti la mastur.bare. Dacă după catva timp tot nu ai erectie iti recomand sa mergi la un medic. Mastur.barea e bună, că majoritatea au facut sau inca fac asta, dar nu trebuie prea des si la o varsta cand inca nu esti dezvoltat fizic si psihic. Cu psihicul este mai greu, că si-ar face o iubita si nu ar mai apela la mână.
Sunt periode in viata cand lipseste si erectia, binenteles ca este pe fond psihic!
O sa-ti revii daca nu te mai stresezi ataat cu erectiile astea. Ai totusi 13 ani, esti adolescent si esti in crestere si dezvoltare.
Eu zic sa încerci sa te abții de la a te masturba o perioada.Nu e nimic jenant, partea proasta e ca nu ai cu cine vorbi despre sexualitate pentru ca România încă este o tara subdezvoltata din acest punct de vedere. Încearcă sa mănânci sanatos, sa te odihnești și cum am zis sa reduci masturbarea.Multa sănătate!