| miha<3 a întrebat:

As vrea sa va cer ajutorul in legatura cu ceva.Eu m-am despartit de prietenul meu dintr-un motiv stupid si intr-o ora de sport eram in vestiar cu niste prietene iar el a venit la mine si m-a sarutat.Nu mai inteleg ce vrea! Ajutati-ma va rog ce vrea de la mine acum?
multumesc antikipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...depinde de ce fel de baiat este. Dupa cate ai scris tu ca a venit si te-a sarutat inseamna ca este un baiat mai...smecher deoarece daca ar fi timid nu ar putea face acest lucru stiind ca sunteti despartiti si numai sunteti iubiti.Eu cred ca isi doreste ca tu sa nu fii cu un alt baiat si sa il astepti pe el adica tot pe el sa il iubesti si de aceea a facut gestul acela.Iti propun un lucru:Atunci cand esti aproape de el incearca sa il faci gelos adica sa vobresti cu niste prieteni de ai lui sau chiar cu prietenii tai(baieti). Iti garantez ca va fi foarte gelos si va vrea sa fii din nou cu elwinking

11 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Zi merci ca erau prietenele tale in vestiarwinking Te-ai prins?

| JeSa a răspuns:

Buna!, chiar daca e indecis la sentimente, asta nu-l schimba de a se manifesta catre pers la care tine, asta fiind tu, inca te vrea; incearca sa preiei initiativa - comunicandu-i!, Bafta, pa!

| Eu4EverX a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie m-am despartit de prietenul meu tot dintr-un motiv stupid si dupa 2 saptamanithinking a venit la mine m-a luat in brate si m-a sarutat...cand l-am intrebat ce se intampla mi-a spus ca dor i-a fost dor sa ma sarutestraight face. deci mai bine incerci sa vorbesti cu el nu sti niciodata ce e in capul baietilorstraight face

| Brigitta a răspuns:

Doar el stie ce vrea, vorbeste cu el si intreaba-l ce a fost cu acel sarut happy

| StaRmAgiC a răspuns:

Eu zic sa stai de vorba cu el si sa afli ce anume l-a determinat sa faca astatongue. Vorbiti serios si asta intre 4 ochii. Poate lui inca ii mai place de tine si nu stie cum sa-ti spuna si a recurs la fapte. Cel mai bun sfat este sa comunici cu el.
pup:*

| StilSanatos a răspuns:

Probabil ca ambitia lui de baiat l-a facut ca pana atunci sa-si ascunda sentimentele, poate nu s-a putut abtine cand te-a vazut, a fost o ispita poate si nu i-a putut tine piept, sau daca e o fire care vrea sa-si bata joc de fete si a vrut sa demonstreze prietenelor tale ca face ce vrea cu tine, in orice caz cared ca tot se mai gandeste la tine, totusi intreaba-l pe el, doar el poate sa-ti de-a raspunsul concret, nu e o rusine sa intrebi, mult succes, poate si la o posibila impacare, sa ne anunti si pe noi. pupici.

| putzulica a răspuns:

Exista 2 variante! 1. ori vrea sa isi bata joc de tine danduse mare ca te saruta cand vrea el...
2. te iubeste si vrea sa iti arate ca nu vrea sa va certati.
desi as crede mai mult 1.:-ss

| midnight_2375 a răspuns:

Probabil si-a dat seama ca motivul din cauza caruia v-ati despartit era stupid, si a vrut sa-si indrepte greseala, dar nu a avut curaj prin cuvinte, cred ca ar trebui sa stai de vorba cu el big hug Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vrea sa se impace cu tine. De ce nu il intrebi pe el mai bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună draga mea. Poate regretă că va-ţi despărţit, şi este dispus la o posibilă împăcare, mai ales dacă despărţirea a avut un motiv stupid. Am impresia că te vrea şi că regretă. Cel mai bine este să discuţi cu el, aşa vei clarifica lucrurile.
Mult succes, şi sper că ţi-am fost de folos.

| briosha a răspuns:

Poate ca si lui i se pare ca motivul certei a fost stupid, poate ca a fost un sarut de "hai sa ne impacam" nu stiu. vorbeste cu el. dar nu-l intreba din primaoh go on