Daca spui tu ca nu e asa, asa o fi. La urma urmei tu-l cunosti, nu noi.
In cazul asta, e foarte posibil sa vrea sa iti faca in ciuda. Si eu am patit la fel. Am avut o relatie si dupa ce ne-am despartit el era mereu in compania unei fete [vorbea, punea mana pe ele] si pe urma se uita la mine, sa vada cum reactionez. Dar prin chestii de astea nu a dovedit decat ca e un om de nimic. Si culmea, eu cred ca ii pasa dar facea toate astea sa arate ca el nu-i ranit.
Daca chiar ai incredere in el, spune-i ce simti, discret, nu sari pe el si lasa-l sa vezi daca face sau nu un pas sa se apropie de tine.
In primul rand, nu am prea inteles tot ce ai scris. Incearca alta data sa scrii mai clar si mai putin detaliat, ca nu se mai intelege nimic.
Din cate inteleg eu este un tip care vrea sa fie mereu inconjurat de fete decare spui tu, nici nu-i pasa. In locul tau nu as risca sa fiu inca o fata de care isi bate joc. Stii cum e, niciodata nu se spun lucruri neadevarate despre o persoana care e la locul ei si nu face nimic rau. Mai bine il lasi in pace. Daca e sa fie ceva, va fi.
Baiatul acesta nu este asa..Va spun eu sigur... Ori stie ca mie imi place de el si incearca sa-mi faca in ciuda, ori nu stie Dar e naspaa...Sa te simti asa cand el se da la toate fetele
Daca spui tu ca nu e asa, asa o fi. La urma urmei tu-l cunosti, nu noi.
In cazul asta, e foarte posibil sa vrea sa iti faca in ciuda. Si eu am patit la fel. Am avut o relatie si dupa ce ne-am despartit el era mereu in compania unei fete [vorbea, punea mana pe ele] si pe urma se uita la mine, sa vada cum reactionez. Dar prin chestii de astea nu a dovedit decat ca e un om de nimic. Si culmea, eu cred ca ii pasa dar facea toate astea sa arate ca el nu-i ranit.
Daca chiar ai incredere in el, spune-i ce simti, discret, nu sari pe el si lasa-l sa vezi daca face sau nu un pas sa se apropie de tine.