anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună aș vrea să vă cer o părere puțin mai personală. Deci de curând am aflat că bunica mea are stagiul 2 de cancer peste o lună de la diagnostic ni s-a zis că a procesat la stagiul 3 (se pare că este galopant și dacă nu răspunde la tratament va deceda peste 6 luni).Am doar 14 ani dar știu gravitatea situații și știu că nu va mai dura mult.Sunt in depresie de ceva vreme și nu mă simt pregătită atunci când va deceda să mă duc la înmormântarea.

Cum să le spun părințiilor că nu vrea sa mă duc la înmormântarea?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare tare rau de bunica ta, dar trebuie sa faca operatia si tratamentul chimo, asa cum i-a fost recomnadat de medic si sa elimine din alimentatia ei: alcoolul, zaharul si dulciurile, toate tipurile de carnuri procesate precum: salamurile, carnatii,, tocaturile, afumaturile, care trebuiesc eliminate completd in viata ei fiindc acestae sunt cele acre hranesc cancerul si-l ajuta sa se extinda cu rapiditate.

Sa intre pe o dieta vegetariana si sa o tina cu strictete, ca sa poate sa opreasca evolutia cancerului.

Nu inteleg de ce te gandesti ca va deceda in loc sa te gandesti sa-i urezi sanatate si refacere cat mai grabnica?
Asta inseamna negativitate si chiar sa atragi raul in viata voastra.

| Fatamuntilor a răspuns:

Le spui ca vrei sa ti-o amintesti exact cum era in viata.
Apoi le promiti ca vei merge la mormant cand vei fi pregatita