anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa va cer sfatul. Vorbesc cu un baiat pe messenger de aproximativ 2 luni si acum 3 saptamani el mi-a cerut sa ne combinam iar eu am aceptat.Suntem impreuna de 3 saptamani si inca nu ne-am intalnit fata in fata. Vorbim zilnic pe messenger si uneori ma mai suna el.Imi este putin frica ca la prima intalnire, lui sa nu-i placa fizicul meu. Iar prima intalnire va fi abia in septembrie.Tot timpul cand vorbim el imi spune ca ma iubeste pentru ca sunt inteligenta si frumoasa.Credeti ca o sa reziste aceasta relatie?

Răspuns Câştigător
| Fillaide a răspuns:

Am avut si eu o asa zisa "relatie" pe net, si din propria experienta iti spun sa nu-ti faci prea multe iluzii, pentru ca s-ar putea sa fii dezamagita. Cel mai trist lucru este ca chiar daca relatia e prin intermediul internetului, poti ajunge sa te atasezi de persoana respectiva chiar foarte mult (cazul meu). Nu-ti doresc sa fii dezamagita, ci sper sa va vedeti si sa continuati la fel.Bafta!

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa speram ca va rezista relatia, desi realitatea e durastraight faceGandeste-te mai mult la tine. Daca nu il vei placea? Daca nu iti va placea comportamentul lui? De ce nu cauti tu un baiat in realitate si nu iti mai hranesti sufletul cu iluzii? O relatie la distanta e plina de dezamagiri.Nu merita sa va chinuitiwinkingDar stii cum se zice:balonul e rotund

Elianna
| Elianna a răspuns:

50% probabilitate! Se poate sa nu-l placi tu sau se poate sa nu te placa el!

| Urzică a răspuns:

Pai in primul rand, e din orasul tau?
Da, s-ar putea sa reziste, daca zice asta dar cum poate cineva sa iubeasca doar vorbind cu cineva prin intermediul internetului. Dar ma rog happy, tehnologia astalaughing). Incercati sa va intalniti!

Baftaa multaa.

Funditaa?

EuSiAtat