| Adry05 a întrebat:

Buna!happy
As vrea sa va cer si eu sfatul in legatura cu ceva. In ultima vreme, am mai mereu impresia ca ma urmareste cineva. Deja, ma obsedeaza acest gand. Daca stau cu spatele la ceva, am impresia ca este cineva in spatele meu, ducand sa ma intorc mereu, cu o neliniste desavesita. Mentionez ca, in toata viata mea, abia daca am vazut un film de groaza, si acel film vazut de Hallowen. Carti de groaza, la fel foarte rar, sa mai fie vreo faza de groaza in cartile pe care le citesc. Mentionez ca, sunt singura acasa de dimineata pana seara [daca este necesar sa stiti] si am incercat sa-i comunic mamei mele, dar ea dupa ce ma asculta imi zice doar "pai ce-ai?" si apoi isi vede de-ale ei, mai ca nici n-o intereseaza.
Va rog sa ma ajutati, imi pun nadejdea in voi, sperand ca n-o sa ma dezamagiti si voi... Va rog, ajutati-ma, nu stiu ce sa mai fac...
Multuesc mult! O zi buna tuturor!

Răspuns Câştigător
| Yoanna_4969 a răspuns:

Totul este in mintea ta! Nu e nevoie sa fi vazut nu stiu ce film de groaza, unele povesti horror au devenit asa de banale incat si copii mici le stiu. Faptul ca stai atat de mult singura poate fi una din cauzele temerii tale. Cand iti mai e frica de ceva, repeta`ti in gand ca este doar o inchipuire de`a ta, ca nu este real. happy Gandeste`te la ceva frumos. Daca nu reusesti, suna`ti cea mai buna prietena si invit`o la tine un timp. Daca mai esti cu cineva in camera, ai aceeasi senzatie ca esti urmarita? Ocupa`ti timpul cu lucruri banale [cum ar fi curateniawinking] si vei uita de "urmaritorul" tauwinking Succes!:*

6 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Hey, si mie mi se intampla sa am sentimentul acesta rareori, insa tu ai facut o obsesie din el. este greu, dar incearca sa nu te mai gandesti, sau sa te gandesti ca NU ESTE ABSOLUT NMENI, NU EXISTA EXTRATERESTRII, FANTOME, ETC. asa ca nu are cine sa fie in spatele tau. Deasemenea, roaga-te si o sa iti treaca cu siguranta. bafta!

| ascovit a răspuns:

Pai draga @Adry05, tu chiar esti urmaritahee hee. Hai razi acum de mine, poate nici macar nu o sa ma crezi, o sa razi si o sa spui ca uite-o si pe nebuna asta de @ascovit parca e pocaitalaughing. Poate deja ti-ai dat seama cam ce o sa iti scriu, dar Dumnzeu mereu te priveste.

Si chiar conta faptul ca stai mult timp singura, dupa multa singuratate acest sentiment e chiar normal. Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva placut, cheama o prietena la tine daca te lasa parintii.

PS: Gandeste ca atat timp cat tu te gandesti la ceva nefolositor ( acest sentiment este doar ceva normal dupa faptul ca staisingura) iti ocupa mintea sa te gandesti la ceva cu adevarat folositor.

Sper ca te-am ajutat cat de cat.

O seara buna!

| Andruska55 a răspuns:

Uite ce e...eu cred ca tu stai prea mult timp singura si ar trebui sa iti petreci mai mult timp cu personele dragi.sau nu stiu in prezenta cuiva...incearca o perioada sa mergi permanent cu cineva pe strada sau sa ai permanent pe cineva cu tine si sa vezi ca iti va trece:*

| iHeartKpop a răspuns:

Si eu stau toata ziua acasa singura.Mai simt si eu cate-o data ca ma urmareste ceva mai ales ca am vazut acum cateva zile un show numit Super Junior Mystery 6 cu fantome.Dar ma calmez singura. Nu-ti fa griji, nu te urmareste nimeni

| Sellena_4766 a răspuns:

O pai si eu stau singura in casa de dimineata, pana seara si nu mi se intampla nimic.Cred ca esti o pers.care se sperie foarte usor, de obicei.Dar totusi incearca sa faci multe lucruri cu cei din jur, nu putem rezista de unul singur :*

| Tania8022 a răspuns:

Adry nu iti mai face griji poate ai vazut ceva care te-a nelinisit cand mise intampla asa incep sa fredonez am niste vecini mai neobisnuiti si cand cobor scara blocului fredonez cat ma tin plamanii.