Poi daca spui ca esti fata si ai peste 16 ani ti-as recomanda:
Bluze/rochii cu colanti combinate cu
cizme/pantofi cu toc
Ar arata superb! + ca este si elegant
Sau:
Blugi negri/grii combinati cu fel de fel de bluze, a caror culoare te prind bine, si sa fie mai mult "mulate si un pic (foarte putin) decupate". Arata frumos la o fata. In nici intr-un caz bluze din acelea care atarna pe tine!
Cat despre blugi, cred ca sa intelege de la sine, ca si aceeia trebuiesc cata mai "stramnti" in sensul : sa nu fie cu fundul lasat/cazut, mnah intelegi uh
Si bineinteles, indiferent de blugi sau colanti niciodata nu uita tocurile! O fata trebuie sa fie feminina adica sa poarte tocuri!
De retinut: NU EXAGERA CU PIELEA LA VEDERE! UN BARBAT TREBUIE SA DISTINGA FORMELE! nu sa i le oferi ca pe tava. Te considera dupa aceea o prada usoara.
Acum accesoriile:
1) Poseta:
(o poseta rosie intodeauna atrage atentia)
merg posete rosii/ negre/ albe, nu alte culori aiurite
Mie ca fata, nu prea imi place sa port genti din alea ca "traistele", adica mari, bolovani, de abia le cari!
Sunt mai frumoase posetele mai micutze, gingase
Eu am una si o port mereu la scoala
Si culmea! Cat e ea de mica imi intra toate cartile in ea
2) Cerceii:
Toata lumea stie cat de fain arata unii cecei la o fata
Adica parca-i schimba total aspectul
Cerceii trebuiesc alesi cu grija, dupa forma fetei, nu dupa criteriul: "ce fhain ii sta aleia! Las' ca-mi i-au si eu cercei din aia!"
Nu! E total gresit!
Ceceii sunt o piesa foarte importanta. Daca sunt alesi cu grija te pot face sa arati fabulos, dar daca nu, dintr-o fata frumoasa, te face...pfff...najpa!
Ei bine, la cercei merge si un lantisor, o bratara, etc.
De retinut: Sa nu fie fiecare din seturi diferite! Va arata chiar foarte najpa! Imagineazati! O bratara cu pietre roz, un lantisor cu pietricele verzi, si un inelus cu piatra albastra. Ce iese? Dezastru!
Iar gecile: rosul intoarce privirile! Si albul arata superb!
In nici intr-un caz maro! Cat despre negru... e si el destul de ok
Iar la machiaj: un pic de rimel ( si eventual creion negru) nu strica niciodata! Iar buzele trebuie mereu sa ai grija sa nu fie crapate sau sa arate " ca la magar" intelegi ce vreau sa spun
Nu trebuie neaparat sa te zboiesti toata pe fata ca o sorcova!
+ ca nici nu-i sanatos pentru piele
Nu cred ca am omis nimic
Poi, ia sa vedem! Parul
Poi asta se poate retusa foarte usor la un coafor
Niki nu costa mult
Iar freza trebuie aleasa astfel in cat sa te avantajeze!
Degeaba ai par frumos, degeaba ai trasaturi frumoasa daca le lasi de izbeliste! Nu le arati, nu te ingrijesti!
La final unghiile:
Ele terbuiesc lasate un pic mai mari, nu taiate pana-n carne/roase, etc Dar nici mari, mari, gata de rupere! Umpic lasate sa depaseasca pielea Date cu oja, mai nou in culori stridente.: roz, ROSU, etc
(App tu ai spus ca esti slaba, pai daca esti slaba ti-ar sta mai bine in fuste mai scurte, decat in pantaloni, pe fetele slabe le avantajeaza fustele scurte si tocurile. Pentru ca in blugi arata cracanate, adica mnah, ai vazut si uh cum arata... fete cu picioarele ca doua betze)
Succes!
Am incercat sa te ajut cat am putut, de aici in colo depinde de tine!
De atitudinea ta, de mersul tau, etc! (mersul unei fete conteaza enorm la tinuta!)
O zi placuta in continuare!
Depinde de ce vrei sa exprimi, depinde cum te simti, ce vrei sa faci, unde mergi sau forma corpului, depinde ce vrei sa scoti in evidenta, este practic imposibil sa iti poata spune cineva ce sa imbraci, avand in vedere ca nici macar nu ai zis inaltimea exacta sau greutatea... spre exemplu eu am 1, 78 (varsta apropiata de a ta) si sunt slaba, ma avantajeaza bluzele lungi, pantalonii cu talie inalta( impreuna cu o bluza mulata), fara curele, de preferabil tocuri( fara adidasi etc). imi gasesc greu o fusta care sa nu imi faca picioarele foarte lungi
Diorrus întreabă: