| TrueLoveSweetLies a întrebat:

as vrea sa va intreb ce sa fac daca mi-am pierdut prietena...nu din cauza mea. daca imi spuneti sa o las sa vina nu se poate, am asteptat-o un an...eram prietena cu ea din cls I, era cam si gura si eu am fost prima ei prietena.era o fire foarte haioasa si asta am indragit la ea.era si sensibila dar pot sa spun ca ne potriveam.eu eram haioasa si ea la fel, eu eram cu moda(de atunci big grin)si ea cu jucariile si era minunat.o data am mers cu ea la munte cu parintii mei si apoi cu ai ei la mare.totul frumos pana cand se maturizeaza,(mentionez ca era de alta religie si tatl ei o invata numai tampenii)si nu puteti sa spuneti cu eu eram cea care o invata de iubiti si toate acelea deoarece eu eram cea mai buna fata din clasa deci din contra, o ivatam lucruri bune.totul bine si frumos pana in cls a 3 a cand a "aparaut din senin" on fata noua,inganfata si am atentionat.o ca asa este si asa se comporta cu mine de la gridinita, eu mereu am fost data la opart pt ca era un colectiv cu " mamele si cu ficele" si mama mea nu era printre ele.si am atentionat.o, dupa cum v.am spus.si a intrat aceasta fata(ce ma ura) in grup si m.a indepartat prietena mea.de atunci a inceput totul.si parintilor fostei mele prietene i.au placut mai mult de acea fata.si tatal ei o "obliga" sa stea cu ea chiar daca ma prefera pe mine.eu totusi ma mai intalmeam cu ea.si intr.o zi si.a instalat un joc in care poti vb si cu alti oameni.si fara sa ii spun nimic sau fara sa aflu si-a facut un iubot(si avea 10 ani) si el ii trimitea mess-uri pe yahoo.si ea fara minte si.a pus yahoo

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Fiecare e responsabil pentru viata lui si pentru deciziile ce le ia in viata. Daca ea a ales sa mearga pe acest drum, este cazul sa o lasi in pace. Daca tu ai incercat sa o inveti de bine, cand va mai creste poate isi va da seama, dar daca este influentata de atatea persoane din jurul ei, mai ales parintii, tu nu ai ce face. Cauta-ti alte prietene si incearca sa nu o aduci in discutie ca sa nu ajunga la urechile ei cum ca o barfesti.

1 răspuns:
| R0R0 a răspuns:

Cere-i scuze chiar daca nu ai gresit! Nu trebuie sa fii vinovata pentru asta! Si daca vrei, poti sa te pui bine pe langa fata care te ura (nu strica sa aflii mai multe despre ea). Si referitor la amica cu care vrei sa te impaci, imbratisez-o si amintiti-va impreuna de timpul petrecut impreuna.