Nu crede tot ce e pe internett sau la televizorr . Cand il vei auzi pe presedintele Obamma spunand`asta in fata zecilorr de mii de oameni si LIVE la televizorr atunci crede )))))))! Sperr ca te-am ajutatt . :*
Da e adevarat totul cred ca ai vazut seria demascarea industriei muzicale sa stii noi suntem "atacati" cu mesaje subliminare peste tot daca vrei sa afli mai multe da-mi add skillz_x31@yahoo.com
Din cate vad multi isi dau seama de existenta lor da exista si sunt o comunitate aparuta in babilon, ei o creat rasismul si mult altele, atacuri din 11.9. 2001 tot ei si multe altele pana si la creerea bibliei au participat (deae se gasesc multe greseli)
Aaaa si Rihana impreuna cu Eminem sunt cei mai corupti (din pacate) au fost mituiti asa de mult de si-au vandut sufletul
Nu ascult POP dar stiu cu siguranta ca Rihanna nu poate fi satanista! spre deosebire de astia http://www.youtube.com/watch?v=v52qaecMQOM
Ce vorbesti tu aici asta e arta
Pai chiar e arta
Eu va multumesc tuturor pentru raspunsuri, ii multumesc si lui Skillzx55, dar chiar daca exista posibilitatea ca Rihanna sa fie satanista stiu ca intr-o zi se va descoperi, cum se zice, adevarul "adevarat"
MiaMiaa întreabă: