| Stefycandy a întrebat:

Buna as vrea sa va intreb cu ce sa ma imbrac la ziua unei prietene? ea si-o face la mec si nu vreau sa ma imbraci in niste blugi si o bluza ceva mai dragut am 11 ani! dau funda!

Răspuns Câştigător
| AllePunct a răspuns:

Heii, buna scumpo:*
Subiectul meu preferatbig grin.
Pai, poti sa iti iei o rochie, ceva mai deosebit, culoarea ta preferata, cu un dres mai transparent si niste balerini sau sandale.:X
Sau, poti sa iti iei o fusta, ceva mai deosebit si o bluza mai de ocazie pe care o ai indulap, si tot niste sandale sau balerini, si aici mai merg si cizmele, sau ugguri, daca ai big grin
Parul, stii tu, ceva mai nou, il impletesti sau il prinziin coada, stii tuu:*
Sper ca te-am ajutat, te pup si distractie placuta:*
Funda?batting eyelashes

| Stefycandy explică (pentru AllePunct):

Da tu ai avut raspunsul are mi-a placut

4 răspunsuri:
| moneantonella a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te imbraci intr-o rochita care te prinde bine +o pereche de balerini si acccesorii ce se potrivesc sau o camasa si o fusta mini de preferabil alba camasa neagra fusta sau fusta de blogi si camasa care se asorteaza +balerini depinde si de culoarea parului si a ochiilor cand trebuie sa te asortezi sper ca te-am ajutat funda?

| Metallica4ever a răspuns:

Nu te imbraca excentric i-ati niste ciorapi grosi si o fusta sau niste blugi si o camasa draguta sau niste colanti si o rochita si machiaza-te cu putin fard si rimel si da-te cu strugurel care este bun si pentru buze si si arata bine

| Stefycandy explică (pentru Metallica4ever):

Eu am spus deja ca nu vreau blugi