Si eu sunt in cazul asta Din pacate sunt considerata cam "fraiera" de populari. Merita sa spui ceea ce simti daca baiatul este de treaba si nu este asa cum se arata: cu nasul pe sus.
In cazul meu, asta ar fi cel mai oribil cosmar! Sunt sigura ca daca ar stii, le-ar spune tuturor amicilor lui, iar eu as pica bataia de joc a tuturor. Cu toate ca uneori as vrea sa vad cum ar reactiona. Oricum, daca nu esti si tu in cazul asta, sper ca nu vei fii, pentru ca vei suferi... Pe de-o parte daca iti recunosti sentimentele, vei fi luata peste picior, iar daca nu, iti plangi de mila in umbra, sperand ca o sa-si aminteasca macar ca existi
Sper ca te-am ajutat cu ceva!
Sincer acum depinde de ce fel de persoana este baiatul respectiv. Daca e o persoana binevoitoare, care ii respecta si ii intelege pe cei din jurul sau, atunci ar avea rost ca fata sa-i zica.Insa daca e genul ala de baiat arogant,care face pe smecherul, cu fite in el, mai bine fata respectiva s-a orienta catre cineva mai bun.Asta este parerea mea
De obicei baietii populari sunt obisnuiti cu genul asta de fete care mor dupa ei si ar face orice pentru acestia, asa ca incep sa le manipuleze, dar cu siguranta tu nu esti asa.Cred ca nu este normal ca fata sa faca primul pas intr-o relatie, trebuie sa te gandesti daca il placi pentru ca arata bine sau pentru ca te intelgi bine cu el.
sper ca te-am ajutat...
Daca el chiar tine
Pai... Daca nu esti populara, macar sa fii prietena cu cei populari Daca tu zici ca el ar fi popular inseamna ca ar face parte din gasca lor, deci rezulta ca daca ii spui te poate face sa devii un anonim complet care e calcat pe picioara la usa de la intrare Acum depinde de tipul ala...
1. Daca e genul de baiat popular pentru ca este un fitos de prima clasa atunci eu te sfatuiesc nici macar ca nu il saluti. Daca tu crezi ca are o sansa incearca sa te apropii de el deveninadu-i cea mai buna prietena si incearca sa il schimbi pentru tine. Daca are deja prietena nu fa aberatii asupra ei. Odata ce el se va schimba poate nu va mai fii atat de popular si prietena nu il va mai vrea.
2. Daca e genul de baiat dragut cu fetele, intelegator, inteligent si gentil atunci lui iai putea spune ce simti dar doar dupa ce te apropii de el tot ca si prietena. Baietilor le plac fetele directe, dar si cele timide. In schimb nu le plac fetele pe care nu le cunosc dar se trezesc cu declaratii de dragoste de la ele
3. Daca e un tip cunoscut pentru ceea ce face ( cum ar fi echipa de football a scolii ) si crezi ca e de treaba incearca sa il cuceresti dar nu ii cere sa renunte la ceea ce ii place sau nu il critica pentru ca sta mai mult la antrenamente si nu cu tine.
P.S : Daca refuza vehement ceea ce tu ii propui ( de ex. sa iesiti impreuna ) nu ii purta pica si ramai aceeasi persoana sociabila si de incredere cu el. Stai departe de el o perioada sa vezi daca el tine la tine macar ca la o prietena si daca se intoarce sa isi ceara scuze. Daca nu o va face e clar ca nu te merita
BAFTA!
Nu stiu.depinde,poti saii zici dar s-ar putea sa nu fie clar raspunsul pe care il vrei tu...sau poate depinde cati ani ai tu si cati ani are el:*
Deci sa va explic nu sunt in aeasta situatie doar eram curioasa si de asta am pus aceasta intrebare nimic altceva