Cred ca movul acela iti va intuneca mult camera.Eu as opta pentru un bej. Cel putin asta am eu in camera si imi place cum arata.Se si asorteaza cu biroul si dulapurile, si covorul l-am luat portocaliu.Sau un albastru deschis ar fi dragut, dar fara galbenul acela pe care eu il consider oribil.
Galben, oranj, dau senzaţia de lumină şi căldură, de parcă ţi-ar fi răsărit soarele în casă. Albastru, verde şi violet sunt mai degraba culori reci, răcoroase. În poză se vede, undeva în dreapta, o fereastră care pare mare, poate chiar o uşă ce dă într-un balcon, lumina e astfel asigurată, la tine însă ai spus că geamul e mic...
Ar fi prea întunecoasă cu acel mov. Încearcă mai bine o culoare mai deschisă: alb, galben, portocaliu, bej...
Mda, cred ca va fi prea intunecoasa daca vopsesti pereti in mov inchis, mai ales ca nu prea intra lumina.Nu iti pot recomanda o culoare anume, dar incearca-le pe cele "luminoase", dar este camera ta, deci, alegerea ta.Succes!
Pai nu ma prea pricep la asta dar daca zici ca nu prea ai lumina te sfatuiesc sa iti faci peretele in culori deschise.merge si mov dar daca e mai deschis si albastru cu galben nu mi se pare o idee prea buna! merge mult mai bine mov cu galben am avut un ursulet pe jumatate galben si pe jumatate mov si era chiar super dulce :X:X
dar depinde si de preferintele tale
vb cu parinti si cerele si lor parerea
succes
Galben si ornage sunt culori calde care iti vor lumina camera, dar poti sa folosesti si un verde sau un albastu deschis adica proaspat va oferi pospetime si lumina ...succes