| Maria12352 a întrebat:

As vrea sa va povestesc ceva.
Am fost cu un băiat cateva zile(eu il cunosc de mai mult timp). Si dupa 5 zile mi-a cerut să facem dragoste si l-am refuzat spunându-i că nu sunt pregătită ( sunt virgina si am 17 ani, el are 20) si a văzut că tot il refuz s-a despărțit de mine. Vorbea cu mine de parca am vreo vina. Si acum am aflat ca avea iubita de 5 luni, ma simt foarte prost, eu m-am atasat foarte mult de el, nu vreau sa mai ma împac vreodată cu el, vreau doar sa-l uit dar nu pot.
Aveti sfaturi ceva?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| BlackRose12 a răspuns:

Hei, in primul rand sper ca stii bine ca nu ai nicio vina. Tipul acela nu a vrut decat sa profite de tine, sunt mandra ca l-ai refuzat, acesti baieti nu ar trebui sa existe happy incearca sa faci lucruri care te fac fericita. Citeste o carte buna, asculta muzica, iesi la plimbare, chiar daca e frig afara laughing gandeste-te ca meriti mai mult de atat si nu mai da importanta lucrurilor negative din viata ta. Spune " asta e, s-a intamplat, invat din asta si merg mai departe. nu merita sa-mi irosesc timpul si fericirea pe cineva care nu merita, pentru ca merit ru mai mult". Lucrurile de genul te vor face mai puternica, nu-ti face griji. Va sosi la un moment dat baiatul perfect pentru tine. Trebuie doar sa ai rabdare si sa fii fericita. Te pup cu drag

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O sa-ti treaca cand o sa inceapa sa-ti placa altul. + gandeste-te ca te-a tratat efectiv ca pe o panarama, deci nu merita sa-ti pierzi timpul gandindu-te la un asemenea specimen

| Donsavas a răspuns:

Băiatul si a dat seama ca esti virgină si a vrut să profite. Din cate vezi, s-a întors la fata aia. Mai bine asa, tie iti trebuie un băiat care sa vrea sa ramana cu tine si de ce nu, sa nu fi avut pe cineva inainte. Asa veti trai o poveste de dragoste adevarata pentru varsta voastra, nu o aventura.

| Stropdeploaie a răspuns:

Fa ti alt iubit!

| Karlosss a răspuns:

Cel mai simplu
Merg des la psiholog şi am trecut prin treburi nasoale şi sunt băiat
Mereu în situațiile astea puneti partea rea în fata gen scuza
În cazul tău era cu tine doar pentru a avea noi experiente sexuale deci impuneti aceasta chestie era doar pe interes adică un om fără valoare ca el poti găsi pe orice strada rezultând ca nu te merita
Dacă îți impui cu adevărat aceasta chestie si trena ca meriti mult mai mult piti trece rapid peste orice obstacol de genul