Ca ar trebui sa-ti iei o pauza. daca te gandesti tot tipu` la ei atunci ii visezi.stai linistita ca nu o sa mori daca ii visezi pe aia de la jonas brothers si nici nu o sa ajungi cantareata, ca eu daca i-am visat pe actorii din twilight nu inseamna ca ma fac actrita si ii iau locu` lu` kristen stewart.
Pai nu inseamna nimic in mod special, tu visezi ce iti place, iar daca tie iti plac cei de la Jonas, atunci ii visezi pe ei...Incearca sa asculti si alta muzica, sa te uiti la alte filme si poate nu-i vei mai visa chiar in fiecare noapte
In timp ce dormi creierul lucreaza si. nu stiu daca ai adormit cu gandul la ei.sau cred ca si cand dormi te gandesti le ei.:-p si mie imi place demi lovato. jonas dar jb mai putin.:d daca iti place demi lovato si melodiile pe care le canta ea. s-ar putea. sau se poate sa iti placa si rock... eu cam asa scap de obsesi.: dau importanta lucrurilor mai asemanatoare sau diferite. Si visul tau de a deveni cantareata good. te sustin ca si eu as vrea tot o profesie in acest domeniu.:-p pup
Nu ma gandesc tot timpul la ei, cateodata chiar n-am timp, cand ajung in pat adorm si ii visez. si in legatura cu cel mai mare vis al meu de a deveni cantareata: cant la pian, sunt solista scolii, deci am inceput bine
Buna! Ai o problema chiar ciudata dar cred ca iti place asa mult de ei incat au patruns in subconstientul tau.Asemenea lui stefyk97 iti recomand sa incetezi sa te mai gandesti la ei si sa iti gasesti alta ocupatie. Uite-te la alte filme, citeste cartile tale preferate si in curand nu o sa iti fie asa de greu sa renunti la ei.