| d00ris a întrebat:

Buna as vrea sa va propun un fel de concurs la care castigatorul va primi o fundita de la mine.Multi tot spun pe TPU ca se plictisesc asa ca vreau sa vad cine are cea mai buna imaginatie ca sa poata inventa cel mai frumos joc.Deci concursul consta in inventarea celui mai bun si interesant joc. Sper sa va placa ideea mea si fie ca cel mai bun sa castige

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand proozitia "inventarea celui mai bun si interesant joc inventat de voi" m.a facut sa pufnesc in ras (fara suparare). In al 2-lea, ma repet, acesta este un site unde oamenii cer ajutor si rimesc ajutor de la alti oameni care au trecut prin acelasi lucru sau doar incearca sa sprijine pe altii. Fundele sunt pentru a "medalia" raspunsurile care au fost considerate cele mai bune de catre autorul intrebarii/dilemei etc. Mi se are stupid si lipsit de sens sa faci un concurs, unde sa primesti funde pe care in mod normal, le primesti ajutand. Si iti mai recomand sa le spui oamenilor care se plictisesc pe acest site, sa.l schimbe si sa nu se mai intoarca vreodata. Aici nu jucam poker, aici ne sustinem unul pe celalalt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand proozitia "inventarea celui mai bun si interesant joc inventat de voi" m.a facut sa pufnesc in ras (fara suparare). In al 2-lea, ma repet, acesta este un site unde oamenii cer ajutor si rimesc ajutor de la alti oameni care au trecut prin acelasi lucru sau doar incearca sa sprijine pe altii. Fundele sunt pentru a "medalia" raspunsurile care au fost considerate cele mai bune de catre autorul intrebarii/dilemei etc. Mi se are stupid si lipsit de sens sa faci un concurs, unde sa primesti funde pe care in mod normal, le primesti ajutand. Si iti mai recomand sa le spui oamenilor care se plictisesc pe acest site, sa.l schimbe si sa nu se mai intoarca vreodata. Aici nu jucam poker, aici ne sustinem unul pe celalalt.happy

| d00ris explică:

Ok...scuze pentru propozitia in care m-am incurcat. eu incercam sa ajut prin concursul acesta deoarece multi de pe TPU spun ca se plictisesc si sa le dam ceva idei de jocuri.Scuze daca nu iti convine dar eu chiar vroiam sa fac un lucru bun pentru cei care se plictisesc big grin