Trebuie sa se duca la sediul unei edituri sau undeva unde se tiparesc carti.fiecare oras are asa ceva.interesati-va succes! :*
Da, in primul rand ar trebui corectata de cineva, un profesor de romana. Apoi, varianta cea mai convenabila este sa luati legatura cu editura unui ziar sau reviste, sa publice cartea, chiar daca va trebui din lipsa de spatiu sa o publice fragmentat, pe capitole. In cazul acesta s-ar putea sa nici nu coste nimic, si ar ajunge sa o cunoasca multa lume mai repede.
Nu este chiar asa greu, am o colega in clasa, care si-a publicat o carte la diverta(si avea 13 ani atunci), ar trebui sa vorbeasca si cu mama ei sa o ajute, cu o profesoara de romana si sa o duca la o editura.sau sa sune eventual la o editura.nu este chiar atat de greu.nu stiu sigur cum a procedat fata aia, dar asa cred.
Editura cartea romaneasca publica tinere talente, se organizeaza periodic concursuri(autorii sunt publicati gratuit, nu platesc nimic), ori sa incerce sa se intre in legatura cu un editor pe site-uri literare, sa publice fragmente din acea carte in reviste literare, si astfel va reusi, asa au inceput toti.
Andrei67y5 întreabă: