anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as vrea sa va pun o intrebare mai copilareasca. Pai am o verisoara care de mica se credea mai mare si mai matura de cat toate celelalte dintre noi. Inro zi mama mi-a luat primii mei pantofi cu toc. Se holba la ei de parca ii ieseau ochii din cap si de atunci intre noi s-a format un conflict. Cand si-a luat si ea pantofi cu toc tot timpul vorbea doar despre ei iar eu am intrecut-o cand mi-am luat niste sandale cu toc si mai mare. Adica ce sa spun... Iar acum are si ea niste pantofi noi. Eu incerc sa ma "imprietenesc cu ea in aceasta privinta dar ea tot timpul isi masoara tocul pantofilor mei cu tocul pantofilor ei! Ma enerveaza la culme adica cand stau pe scaun ea tot timpul asta face. Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| JustMeAndThisFuckingWorld a răspuns:

Ea de fapt vrea sa fie ma buna decat tine... ea fiind mai mica e mai imatura si astfel te copiaza pe tine, incercand para mai matura.Pt ea e doar o competitie, iar prin comportamentul asta ramane la fel de imatura. ce poti sa faci e sa o ignori sau sai spui ca a castigat, iar daca nu se opreste sa ii spui unui adult despre problema ta

| mary a răspuns:

Pai asta da imaturitate! am auzit-o si pe asta! sa iti masori tocul pantofilor sa vezi care e mai inalt... spune-i sa inceteze si daca se crede matura, faptul asta dovedeste contrariul. a fi matur se dovedeste prin felul de a gandi nu de marimea tocurilor. asa pot sa-i pun si eu tocuri verisoarei mele de 6 ani si sa-i spun:" acum esti matura!"

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Cand se baga la tocurile tale da-i cu ele in gura! rolling on the floor

| Eff a răspuns:

rolling on the floor) hai ca e tarerolling on the floor)
ce sa zic... unii oameni nu au creier. nici eu nu ma inteleg cu vara-mea. mi se pare... brainless.

eu zic sa umblii numai in incaltaminte fara toc ca sa nu mai aiba ce masuralaughing)

asa facea si vara-mea. imi lua mereu pantofii si se lauda cu ei la altii. si ma dispera ca ma trezeam fara pantofi. si dupa aia ii gaseam la ea.
Si acum ca am crescut, face la fel. Eu chiar n-am nimic cu ea, oricum ne vedem o data la un secol.
Dar cand ne vedem ea tot timpu se impopotoneaza si arata penibil.

Nu ai ce sa faci decat sa astepti sa creasca.

| Nirvana a răspuns:

Sa te maturisezi si sa lasi prostiile. Chiar conteaza ce crede "verisoara ta matura"? Doamne... Pe asta cu masuratul tocului nu am auzit-o de cand ma stiu! Hai sa vedem al cui e mai mare! Cred ca pe tine ar trebui sa te intereseze altceva nu ca te imita verisoara ta mai mare. Incearca sa depasesti perioada 0-3 ani la mentalitate.

| Razvan a răspuns:

Prostii.Se poarta baleriniiwinking

| andreeaemmma a răspuns:

Masuratul tocurilor...Parca ar fi o copila de 2 ani! Ingnor-o cu siguranta asta sa faci. Daca ea se mandreste cu tocurile ei mandreste-te si tu. Adica ce? Daca ai tocuri esti mai matura, probabil la inaltime dar totusi nici nu o baga in seama cand are pantofii noi sau sandalutele noi si cand isi mai masoara tocul cu al tau spune-i

-Ce ai femeie te apuci de masurat tocurile? (femeie- ca e matura laughing )