| Claudia15Maria a întrebat:

As vrea sa va spun ca eu am o bunica care mereu este cu mine iar ea este ca o mama pentru mine.Am un iubit carua eu i-am spus ca il plac si asa.Noi am devenit iubiti si chestii.Astazi de dimineata ea aprimit un telefon mie nu mi-a zis de la cine prin care i-a zis ca eu i-am spus lui ca il iubesc si multe chestii de care nu stiu.Ea a venit la mine nu mi-a zis de la cine si cum i-am zisma rog.Mam uitat pe telefonul ei si nu marul nu era cunoscut.De azi dimineata sau mai multe zile spu nu mai e ea nu stiu se comporta urat cu mine si nu stiu nu mai e ea parca nu as exista. P.S nu imi spuneti du-te la mama sau la tata parintii sunt divortati si stau cu ea si mama dar mama toata ziua e cu serviciul. Va rog dati-mi sfaturi.Ma simt rau plang intr-un timp tremuram Ajutorr.Dau si funda doar va rogggggggg.

Răspuns Câştigător
| elenaelly1234 a răspuns:

Buna! ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii explici ce s-a intamplat.sunt sigura ca ea va intelege. spune-i ca tu suferi din cauza ignorantei ei si ca nu mai poti sa suporti cum se compoarta cu tine. fundita?:*

3 răspunsuri:
| DemonvsAngel a răspuns:

Incearca sa comunici cu ea. Explica-i ca te deranjeaza faptul ca ea nu se mai comporta cum esti tu obisnuita. Spune-i ca ai nevoie de ea in aceste momente ca este singurul tau sprijin. Daca vrei sa mai vorbim iti dau id-ul meu.

| IoAlexandra a răspuns:

Ai dezamagit-o... de asta este asa. acum este suparata pe tine, e greu sa te gandesti ce sa faci. Daca nu spui nimic nu ai cum sa o impaci si daca spui nu te va crede. Daca chiar i-ai spus acele lucruri iti recomand sa-ti ceri scuze si sa spui ca esti doar un copil si nu stiai ce inseamna cu adevarat acele lucruri, ca nu ai realizat gravitatea lor dar ca acum ai inteles. Daca nu ai spus acele lucruri, cheama-l pe prietenul tau si vorbiti toti trei astfel incat sa inteleaga ca nu ai facut nimic. Dupa discutie roag-o sa mai vorbeasca o data cu persoana respectiva si cu tine. daca chiar ai facut asta nu ar trebui sa fie nici o problema, si daca vrea sa-si pastreze identitatea secreta vorbiti in scris online, numai sa lamuriti(bineinteles de fata cu bunica). Nu uita nu conteaza cine a facut asta conteaza sa te impaci cu bunica ta. mai devreme sau mai tarziu vei afla si cine te-a "tradat". Sper sa functioneze. Scrie-mi te rog rezultatul chiar sunt curioasa si chiar imi pare rau de tine.

PS incearca sa folosesti mai putin cuvantul "chestii" ca sa fi mai explicita pentru ca cu cat in repeti mai mult cu atat este mai greu sa intelegaca cineva ce vrei sa spui.

| madalinamadu a răspuns:

Vorbeste cu ea, explica-i ce te deranjeaza, ca te doare ca se comporta asa cu tine si ca ai nevoie de ea. Spune-i ca daca ai un iubit nu inseamna ca o sa iti ignori scoala sau treburile casnice.O sa te inteleaga, poate ii este doar teama sa nu intri intr-un anturaj rau. Sper ca te-am ajutat happy