Religia şi relaţiile au la fel de multă legătură ca nuca în perete.
Dacă-ţi place omul, ia şi vorbeşte cu el şi dacă vă înţelegeţi bine, implică-te într-o relaţie. Iese mult mai frumos dacă e natural.
"nu vreau să fiu împreună cu cineva până la o vârstă matură", "să nu mă sărut"... văleu!
Într-un fel e mai bine aşa dar gândeşte-te că dacă copilu' se poate frumos cu tine, nu cumva ai şi tu de pierdut?!
Mai bine caută-l la şcoală şi continuaţi să vorbiţi. Dacă nu se va întinde spre o relaţie, măcar ai şanse să te alegi cu un prieten bun.
Eu sunt ateu.
Buna.Scumpa mea te apreciez in primul rand pentru multele principii bune pe care le ai. Felicitari ca ai realizat ca nu trebuie neaparat sa ai prieten, daca ceilalti au.Sincer imi place foarte tare gandirea ta. Dupa parerea mea, ar trebui sa iesiti impreuna la un suc, cinema, teatru, sa schimbati diferite opinii, etc.si poate chiar sa va sarutati. Oricum nu te lasa inselata de orice smecheras de cartier, dar dupa descrierea ta S, nu pare a fi astfel.Nu e nici un pacat, daca iesiti impreuna sa va plimbati, sa mergeti in parc si etc.Eu sunt ortodoxa, dar nu cred ca sa te plimbi cu cineva, sa te intalnesti are legatura cu religia.Si oricum ar trebui sa afle si parintii tai, sa nu ti ascuns de ei pentru ca nu e bine si oricum nu faci un pacat capital.Deci distrati-va impreuna. O zi buna!:*
Multumesc, eu...simple.eu!
Te asigur ca nu e smecheras de cartier. Are o familie si o educatie foarte buna, plus ca, niciunul nu avem voie sa iesim de capul nostru in oras si chestii de genul. Chiar este un copil cuminte (chiar si mama mea crede asta - o cunoaste si pe mama lui, cred, si stiu asta din purtarea lui si din spusele prietenei de fam.comune, care este prietena cu mama lui si mama mea). Am o legatura foarte stransa cu parintii, si stiu multe despre S, deci nu se pune problema sa nu afle sau sa nu stie despre el. Avem multe in comun, schimbam opinii Da, eu vreau sa mergem...Sau i-am propus de multe ori sa ne dam cu rolele la mine pe strada (sub supravegherea cuiva, normal). Mersi de raspuns!
Si am spus, aproape 13 ani jumate. Deci am 13 ani