El te considera o prietena foarte buna,de aia te cauta,vrea sa vorbiti. Si daca e cu Georgiana,nu inseamna ca nu trebuie sa vorbeasca si cu tine. Incearca sa nu te mai oferi pe tava,o sa ai multe de pierdut, si cred ca de asta el nu te place.A zis ca te citeste ca o carte deschisa, deci stie ce te poate duce capul.Si nu e bine,nu ar trebui sa ii spui toate chestiile despre tine, fii putin misterioasa, asa si-a pierdut interesul repede.Si daca tu stii ca el nu se mai desparte de ea, incearca sa vorbesti si cu alti baieti, nu e singurul baiat.Treci peste,plus ca iti distrugi viata degeaba,cu drogurile si altele doar pentru un baiat care nu stie sa te pretuiasca. Si nu te culca cu el! Asa o sa ii oferi tot ce vrea, si dupa ce a facut asta, nu cred ca o sa mai aia vreun interes fata de tine.
Nu il mai baga tu in seama atunci, chiar daca nu reusesti, impune-ti asta.Gandeste-te ce s-ar intampla daca nu ai mai avea nicio treaba cu el. Daca te intreaba de ce nu ii raspunzi, spune-i ca daca nu te lasa el in pace, il lasi tu.Si daca nu te mai cauta dupa inseamna ca nu il interesezi.
Deci am citit toata povestea ta Eu zic ca tu cu toate ca inainte nu iti placea de el l-ai facut sa-i placa de tine pentru ca dk nu ii placea nu te mai cauta nu știu eu zic să nu te culci cu el încă doar când vei fii pregatita că poate vei regreta mai tarziu!
Si dacă o să se întoarca la tine încearcă sa fiți împreună!
Multă baftă! :*
Poate ma considera o prietena buna.dar i-am cerut sa ma lase in pace ca vreau sa il uit.dar el tot nu ma lasa.iar atunci cand mi-a zis ca ma place.si seara eera cu Andreea m-a durut mul de tot
user449549 întreabă: