| Melissa_4345 a întrebat:

sad as vrea sa vb cu cei care joca FARMVILLE pe facebook.deci eu am multi vecini si de obicei acestia publica mult chestii cum ar fi [cai, vaci si altelehee hee] pe, "perete" si apar si la mine si eu cand dateam pe, poza imi datea si mie ceea ce au publicat ei adica, vaca si astea., dar de cateva zile nu ma mai lasa.imi apare "Someone already adopted the foal, partner!" ce ar insemna asta? mereu cand dau imi apare asta si nu mai imi da nici un cadousad
Intrebarea mea este: Credeti ca am facut ceva gresit si de aceea nu mai primesc acele cadouri sau dc ce? Ce ar trebui sa fac ca sa le primesc iarsad?

Scz pentru greseliwinking
Sper ca intelegeti ce am vrut sa va spun, daca stiti mai multe despre acest joc si cum as putea sa fac sa imi dea iar acele cadouri. lasati`mi id vostru de mess si va bag eu happy

Pls urgentsad DAU FUNDA + inteligent, folositor si amuzantwinking

pls multsad sad sad

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Pai animalul ala a fost deja luat de altcineva, si eu joc farmville, deci ceea ce iti apare tie pe perete animale, cadouri etc, le apare tuturor vecinilor persoanei care a postat acea chestie.deci nu e nici o eroare nu te speria, acel animal a fost adoptat de altcinevahee hee

| yonela18 a răspuns:

Pai daca iti apare asa:"Someone already adopted the foal, partner!" inseamna ca ti le-a luat altcinevawinking si nu le mai poti recupera.si eu ma joc, sunt la nivelul 32, imi place la nebunie, sper ca te-am ajutat. fundita?:X:X

| andre2726 a răspuns:

Asta inseamna ca cineva deja a luat cadoul tau deci nu e vina ta daca vrei iti las si id-ul meu pe privat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incercati sa va instalati,, nag bar" pana acum cateva zile a mers foarte bine, adica la 5-6 ore primeam 1200 de cadouri, eu sunt la nivelul 114, bafta