| Marry:X a întrebat:

As vrea sa vorbim ceva:-

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca crezi ca merita impaca-te, daca crezi ca si ea a gresit mai gandeste o data, eu cred ca ai avut totusi un motiv sa te superi pe ea, imi spui poate o sama gandesc daca merita sau nu sa te impaci, si eu am prietene si tin la ele, dar nu prea imi incalc principiile. Mai sunt prietene, te poti intovarasi cu altcineva, de cati ani erati prietene? De impacat este usor, te duci ca ea ii spui ca este pacat sa va despartiti adu-i aminte de clipele frumoase petrecute impreuna.

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, depinde din ce cauza v-ati certat si nu mai vb... daca esti tu vinovata vb cu ea si cere-ti scuze, daca nu, atunci fa-o sa isi dea seama ca a gresit in fata ta, bafta.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ce-ar fi sa-ti cauti... un prieten! Va fi mai interesant.

| lola a răspuns:

Cand ti-am citit randurile parca mi-am citit gandurile de acum o saptamanastraight face
Doar ca noi suntem prietene de 2 ani si ceva...
Noi ne-am certat din vina ei [nu zic doar asa] si nu am mai vorbit o saptamana. Apoi am mers la un concert si era si ea si tot am inceput sa vorbim.cu mici [mari] retineri dar acum totul a revenit la normal:X[am trecut cu vederea peste ce s-a intamplat si nu am mai vorbit deloc despre asta.nu stiu daca e chiar bine asa dar macar nu mai suntem certateday dreaming]

| want2bMajestic a răspuns:

Vezi ca ea joaca pe indiferenta... e grav

| Marry:X explică:

Nu, Softcristi mersilaughing

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Invit'o la concertu unei trupe favoritewinking.

| putzulica a răspuns:

Stiu ca raspund prea tarziu, am inteles ca v-ati impacat bv

| den a răspuns:

Daca chiar crezi ca iti e prietena discuta cu ea...eu am rupt prietenia cu o fata.si eram cele mai bune prietene de vreo 5 ani happy... dar asta e.am trecut peste.

Răspuns utilizator avertizat
| brunetzika_6738 a răspuns:

Din ce cauza va-ti certat? poate asa ti-as putea da un sfat

| kjbh13 a răspuns:

Scrie un mes...cu problema ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cu adevarat vre sa va impacati, fa tu primul pas, dar nu uita, depinde si motivul certii, daca e vina ei atunci poate ai putea-o lasa cu celelalte prietena daca a fost vina ta sau a amandurora, sau daca te simti vinovata fa tu primul pas. Dar sa nu iti ceri iertare sau altceva, pentru ca amandoa trebuie sa contribuiti la impacare. Leaga niste conversati cu ea si intreab-o daca vrea sa va impacati, dar asteapta pana se ma linistesc apele, acum raspunsul e posibil sa fie cu totul negativ big grin

mult succes love struckkisskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...incearca sa intri in vorba cu ele...sa te imprietenesti cu ele... apoi o iei pe prietena ta intr-o conversatie...asta ma ajuta si pe mine uneori...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ieri m-am certat cu prietena mea.Si noi am fost ca niste surori, dar si-a gasit pe alta si eu as vrea sa ma impac cu ea, dar nu pot.Va rog help ca nu mai rezist.Cum sa ne impacam noi doua?

Întrebări similare